Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ασθενείς από τη Φλώρινα στην Πτολεμαΐδα (video)

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκαν ασθενείς από τη Φλώρινα, καθώς υπήρξε αδυναμία παραμονής τους στην Παθολογική Κλινική, όπως σας ενημερώσαμε και χθες.

Δείτε video από το ptolemaidalive.blogspot.gr


14 σχόλια:

  1. αυτή είναι η κατάντια μας σαν Πόλη ........για άλλα θέματα ξέρουμε ..πού είναι οι αρμόδιοι..(Βολευτές , κ.λ.π.)........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ. Η κ. ΚΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ παραιτηθεί ( ήταν και υποψήφια βουλευτής για το καλό της Φλώρινας ) .Λένε Επιστρατεύτηκαν γιατροί , δεν μας λένε τη γιατρούς επιστράτευσαν, γιατί παθολόγοι δεν είναι , είναι γενικοί με ένα 6μηνο παθολογίας. Επιστρατεύστε και τους οδοντιάτρους, ,οφθαλμίατρους κ.λ ,και αυτή έχουν κάνει κάποιους μήνες παθολογία καλή είναι και αυτή, κάντε τους όλους παθολόγους . ΟΙ νοσοκομειακοί γιατροί και ο ιατρικός σύλλογος γιατί δεν αντιδρούν και δέχονται αυτές της ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. Η κ. Διοικήτρια είναι και ΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ .....ΟΣΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ .....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ......
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΑΘΗ.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. Ντροπή και αίσχος για την κατάντια του Νοσοκομείου μας...
    Τα λάθη των διοικήσεων και των τοπικών αρχόντων παλαιών και νέων δεν συγχωρούνται ( ειδικά για ένα τέτοιο μεγάλο θέμα για τη πόλη της Φλώρινας) και δεν θα ξεχαστούν από κανένα δημότη, ψηφοφόρο, ασθενή στο μέλλον... Τα όποια συμφέροντα και η ανικανότητα θα επιστρέψουν σαν μπουμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανίδης Θεόφιλος ( Μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Φλώρινας - και για τους κακοπροαίρετους ΑΜΙΣΘΗ θέση )

    Στις 14 Αυγούστου το 2012 έγραφα ένα άρθρο - ανάλυση που αφορούσε στη υγεία για την περιοχή μας! Ο τίτλος του άρθρου ήταν Η αναδιάρθρωση θα προκαλέσει την αναβάθμιση της υγείας! Εμμένω στις απόψεις μου και παρακαλώ όποιον ενδιαφέρετε να συζητήσω το θέμα! Αν δεν προχωρήσουμε έτσι ή κάπως έτσι, θα μας βρουν κι άλλα δεινά! Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω κανέναν, αλλά μόνο να συζητήσω καλοπροαίρετα ! Μπορεί να κάνω και λάθος στις προτάσεις μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισχος και ντροπη! Το πολυτιμοτερο αγαθο του ανθρωπου, την υγεια την εβαλαν σε δρομολογιο Φλωρινα - Πτολεμαίδα! Τι αλλο μας περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντροπη και αισχος!!!η Φλωρινα εχει σβησει και οι αρμοδιοι απολαμβανουν τις καρεκλες τους!!κανενα ενδιαφερον για τον ξεχασμενο αυτον τοπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στάθης ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ --- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ---- ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ- ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ -- ΜΠΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h epitropi toy silalitirioy se pies energies exei proxorisi gia to nosokomio????????????????

      Διαγραφή
  8. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να επισκεφτείς ψυχολόγο! Απέχεις έτη φωτός απο την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  10. πόσο ανημέρωτος είσαι βρε 7.27! Μα πόσο...Ο ψυχίατρος του νοσοκομείου που και αυτός σε αναρρωτική ευρίσκεται και μάλιστα οι ψυχικα ασθενείς μας ΄καταταλαιπωριούντε πήγαινε έλα στην Κοζάνη στον Σπινάρη και σε άλλα ψυχιατρικά τμήματα νοσοκομείων. ¨΄Να μην μιλήσω για τους συναθρώπους που λόγω οικονομικής ανέχειας ή εγκατάληψης είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική φροντίδα και τριγυρνάνε σε αθλία κατάσταση και μέσα στην πόλη της Φλώρινας Για λόγους αξιοπρέπειας και σεβασμού δεν αναφέρω συγκεκριμένες περιπτώσεις ...727 προφανώς η ενημέρωση που έχεις είναι Εκτός Χρόνου και Εκτός Τόπου .Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου, κάνε μία βόλτα στο ύπαιθρο να ηρεμήσεις , να δείς με ψυχραιμία την τραγική κατάσταση και μετά δές την πραγματικότητα την σκληρή πραγματικότητα κατάματα και όχι στέλνοντας τους άλλους που δεν συνταυτίζοντε μαζί σου στα ..κέντρα ψυχικης αποκατάστασης σε ψυχιάτρους και νευρολόγους. Έχεις χάσει κάθε επαφή με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 727...ψάξου λίγο και μετά έλα με ηρεμία να σχολιάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.