Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Επισκέψεις του προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο όπου των ενημέρωσε για τις αποφάσεις της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ορθοδοξίας που έλαβε χώρα στην Σπάρτη.
Ο Μητροπολίτης ενημερώθηκε για τη δυνατότητα δικτύωσης των τοπικών προϊόντων των επιχειρήσεων αλλά και των μοναστηριών μας.
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία καθώς και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Φλώρινας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης παραβρέθηκε στην έκθεση ρομποτικής του 1ου Λυκείου Φλώρινας.
Η καινοτομία και η αγάπη για μάθηση χαρακτήριζαν την έκθεση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές για την μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια. Το Επιμελητήριο δεσμεύεται να στηρίζει, να αναδεικνύει και να επιβραβεύει ανάλογες ενέργειες και πρωτοβουλίες.

1 σχόλιο:

  1. Σάββα η αγωνιώδης προσπάθεια για προβολή σου είναι πλέον καταφανής. Και εσύ όπως τόσοι άλλοι έχετε την εντύπωση πως η μητέρα φύση σας έπλασε για να κατέχετε θώκο εξουσίας. Δεν κουραστήκατε να μας κουράζετε? Δώστε τόπο σε νέες υγιείς δυνάμεις. Η προσφορά σας έστω και δια της αποχώρησης σας θα είναι ανεκτίμητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.