Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο Π. Καμμένος απαντά στην «ανιστόρητη» δήλωση Φίλη προαναγγέλλοντας εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία σε όλα τα στρατόπεδα (video)

«Ανιστόρητη» χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων, προσθέτοντας παράλληλα πως αποτελεί «πολιτική πράξη», ενώ προανήγγειλε εκδηλώσεις σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας για να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας.
Από την Κέλλη, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, ο κ. Καμμένος είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους κατοίκους: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Και το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε».


4 σχόλια:

  1. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΞΕΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΞΑΙΤΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληναρά μάθε πρώτα ορθογραφία της ελληνικής και μετά μπορείς να σχολιάζεις!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Για όλα τα στρατιωτικά στρατόπεδα -φυλάκια η αστυνομικά τμήματα που έκλεισαν στην Φλώρινα στο Αμύνταιο η στις Πρέσπες είπε τίποτες ο Καμμένος ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ωραίο το ....κομποσκοίνι στο δεξί χέρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 933 επι της ουσίας ωραία τα έγραψε ο 715 Από "ελληνομαθείς και ελληνοκάπηλους" έχουμε πάθει ζημιά ως Χώρα .Αυτό το έχεις καταλάβει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.