Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

O Γιάννης Αντωνιάδης υπέρ Τζιτζικώστα

Από τη συχνότητα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, ο βουλευτής Φλώρινας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ιωάννης Αντωνιάδης τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Η δήλωση του κ. Αντωνιάδη είναι η εξής: «Επιταγή της κοινωνίας είναι να γίνει αλλαγή σε όλα. Τομές, μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο και το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει. Η άποψή μου είναι ότι αυτά μπορεί να γίνουν με κάτι νέο στην πολιτική. Το νέο αυτό, το κομίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας».
Ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε επίσης στην καταγωγή του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη Φλώρινα και τη Μακεδονία, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να στηρίξουν όλοι οι Φλωρινιώτες την υποψηφιότητά του.

22 σχόλια:

  1. Νέα Φλώρινα Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες επόμενος πρποεδρος στην ΝΔ θα είναι ο Βαγγέλης Μειμαράκης με σημαντική διαφορά. Φτού σου..πάλι η Φλώρινα στην απ έξω από τις λανθασμένες επιλογές κάποιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έχεις πληροφορίες για τον φετινό χειμώνα;;;; Ο καιρός θα χαλάσει;;;;

      Διαγραφή
    2. U.F.O Εθεάθει άνωθεν της πόλεως μας.

      Διαγραφή
    3. και σας ψεκάζει αέρια και ...φασόλια

      Διαγραφή
    4. 12:56 αυτό είναι το αγαπημένο σου γεύμα;;;

      Διαγραφή
    5. 955 το δικό σου αγαπημένο φαγητό στην ΔΕξίωση, σίγουρα είναι τα....ξυλοκέρατα ζώων με 2 4 η 3 πόδια , τέτοιος είσαι..και φαίνεσαι .

      Διαγραφή
    6. 1:24 αν υπήρχε βλακόμετρο θα το τερμάτιζες. 'Οσο για τα κέρατα ψάξου. Εκτός και αν είσαι μοναχικός καουμπόη το πιο πιθανό.

      Διαγραφή
    7. 556 δεν θα παρασυρθώ στις μ@@@@@ιες που συχνά γράφεις.Παίξε αλλού τα ζάρια και τα ρέστα σου...

      Διαγραφή
    8. 8:48 το βλακόμετρο δεν το τερμάτισες μόνο , το άλλαξες τα φώτα.

      Διαγραφή
  2. Αααααααα μάλιστα.έχουμε προβλημα εδώ . Μαθηματικων.
    Ολοι γνωρίζουμε οτι ο Γιάννης (με δύο ν) εκλέχτηκε και με την βοήθεια του εκλογικού μηχανισμού του Δημάρχου. Αρα έχουμε Β=Α ('οπου (Β) Βοσκόπουλος (Α) Αντωνιάδης.
    Ο Β υποστήριζει 'η τουλάχιστον υποστήριξε την υποψηφιότητα του Μειμαράκη (βλ. VELTSIS HOTEL).
    Αν λοιπόν ο Β=Μ (Μειμαρακης) και Α=Τ (Τζιτικώστας) έχουμε Μ=Τ. Αρα ΑΒ=ΜΤ. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
    Αν το δουμε διασταλτικά, διακρίνεται επίσης οτι ο επικρατέστερος είναι ο Μ (Μειμαράκης ) και ως τέτοιος, θα ωφελήσει το άλλο Β (Βόσδου). Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το επιτρέψει ο πρώτος Β και ετσι αποφάσισε να θέσει τους κανόνες του παιχνιδιού.
    Υ.Γ. Γιατί μας τρίβει στην μούρη ο Αντωνιάδης οτι ηταν προεδρος της Παμποντιακής? Φοβάται μη τυχόν το ξεχασουν οι τεμέροι??? Και οι βλάχοι ειναι μεγαλη ράτσα αλλά δεν κάνουν έτσι ρε Γιάννη!!!!!!!!!
    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΦΑΙΣΤΕ η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ...τέτοια αριθμογραμματοσοφία μόνο ένας ΚΕΝΤΑΥΡΙΟΣ θα σκεφτόταν!!!! Είσαι άπαιχτος!!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΦΙΛΟ''(!!!!!) ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΒΟΣΔΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό τόσα χρόνια μας φλομώσανε στα μεγάλα έργα.
      Τελευταιοι μείναμε μ αυτούς εδώ.Ξυπνήστε επιτέλους.

      Διαγραφή
    2. 1:19 Είσαι βαθιά νυχτωμένος . Έχουμε την Ελλάδα του μνημονίου δεν είμαστε στην δεκαετία το ογδόντα. Αυτά που λες μου θυμίζουν ΛΙΆΝΗ -- ΚΟΡΤΣΑΡΗ.

      Διαγραφή
  5. Εσένα πολλοί σε ψήφισαν λόγω καταγωγής, τον Τζιτζικώστα να τον ψηφίσουν λόγω καταγωγής. Καταλαβαίνεις τι λες ;;; Η αξιοκρατία και οι ικανότητες δεν σημαίνουν τίποτα για σένα Γιάννη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Άδωνης Γεωργιάδης εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε συναρπαστικά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα βγεί ο Άδωνιζ έίμαι σίγουρος ότι θα ...ανοίξει το ΚΑΖΙΝΟ στην Φλώρινα..συναρπαχτικά!

      Διαγραφή
  7. O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άδωνης και Κυριάκος:δραστήριοι και εργατικοί οι υπόλοιποι 2 είτε υπάρχουν είτε όχι ούτε που θα καταλάβεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ είναι το φαβορί ..οι υπόλοιποι είναι "λαγοί και κουνελάκια" που τρέχουν γύρω του για να σας μαζώξουν στο μαντρί τέτοιοι που είστε...

      Διαγραφή
    2. Στο μαντρί του Βοσκόπουλου μπήκες για τα καλά. Δεν χρειάζεται να βελάζεις ,το καταλάβαμε.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.