Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντώνη Τουρλιδάκη, στα πλαίσια των τακτικών επαφών του με φορείς της περιοχής.
Αντηλλάγησαν απόψεις για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα, με επίκεντρο την επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στη Φλώρινα. Για το συγκεκριμένο, ο βουλευτής δεσμεύτηκε να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Φλώρινας για την άρση της αδικίας εις βάρος των Φλωρινιωτών.
Συζητήθηκαν επίσης και θέματα όπως η κατασκευή νέου κτιρίου για το Τμήμα Καλών Τεχνών, το κτίριο της Αγίας Όλγας, η ολοκλήρωση των επισκευών του υπάρχοντος κτιρίου, η πολεοδόμηση του παρακείμενου οικοπέδου και άλλα.

2 σχόλια:

  1. Ασχολήσου με τα πραγματικά προβλήματα της Φλώρινας και όχι με γάμους και πανηγύρια. Καλές οι αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά μας είναι αδιάφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αντηλλάγησαν απόψεις για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα, με επίκεντρο την επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στη Φλώρινα.»
    Μα η παράταξή σου Γιάννη μου το εξαφάνισε από την πόλη μας δε θυμάσαι ; ; ; ; ; ;

    Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.