Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Τουρνουά mini volley στο Φιλώτα από τον Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ συνεχίζοντας τις ενέργειες του για διάδοση και ανάδειξη του αθλήματος της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), διοργανώνει τουρνουά Mini Volley στον Φιλώτα την Κυριακή 31 Μαϊου 2015.
Στο τουρνουά που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά θα συμμετέχουν σωματεία από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και θα διεξαχθεί σε γήπεδα που θα στηθούν στο πάρκο Αγίας Παρασκευής και στην κεντρικό δρόμο του Φιλώτα.
Η ώρα έναρξης είναι 10:00 π.μ.
Με χαρά θα δεχτούμε και όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν να παίξουν Βόλεϊ. Γι αυτό γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής παιδιών που δεν εντάσσονται σε σύλλογο και είναι γεννημένα από το 2010 έως και το 2002, εφόσον δηλωθούν ως την προηγούμενη ημέρα του τουρνουά. Τα τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής είναι 6972236894 και 6977828461.
Ελάτε για να χαρούμε με τα παιδιά μας σε μία εκδήλωση γεμάτη αθλητισμό, μουσική και κυρίως πολλά χαμόγελα από νέες και νέους αθλητές.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κατσουπάκης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.