Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη εργασία στην Πρέσπα

Αναζητείται ο 32χρονος ημεδαπός εργοδότης

Χθες (18-05-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για παράνομη εργασία.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατελήφθη σε περιοχή των Πρεσπών να απασχολείται παράνομα ως φροντιστής ζώων (ημιόνων), ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα.

Ο 32χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. Ποσοι απο δαυτους υπαρχουν διασπαρτοι στα βουνα μας αλλοι σαν ξυλοκοποι και αλλοι σαν τσομπανιδες μονο να ξερατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δούλευαν οι Έλληνες να μην ερχόντουσαν να δουλεύουν ούτε στα βουνά σαν ξυλοκόποι ούτε σαν τσομπάνιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δουλευουν και παραδουλευουν αλλα οχι για τσαμπα,βρηκαν τωρα με 400 ευρω και χωρις ασφαλεια γηνεται η δουλεια τους[και σταματηστε αυτη την καραμελα οτι οι ελληνες ειναι τεμπεληδες εχει καταντησει αηδεια πια]

      Διαγραφή
    2. Και τι σημενει αυτο ρε φιλε οτι για να γηνει η δουλεια σου πρεπει να φερνουμε ανεξελεκτα αλβανους χωρης να ξερουμε τι ρολο βαραν.Κανενας δεν σε υποχρεωνει να παρεις Ελληνες για την δουλεια σου αμα δεν θελεις μα φροντησε τους αλβανους που θα παρεις να ειναι νομημοι τουλαχιστον

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.