Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Άγγλοι τουρίστες με αμαξοστοιχία στο Νέο Καύκασο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της κοινότητας Νέου Καύκασου χθες το απόγευμα.
Εμφανίστηκε αμαξοστοιχία μετά από 20 χρόνια σχεδόν, μεταφέροντας για τουριστικούς λόγους άγγλους πολίτες, φίλους του σιδηροδρόμου.

Φωτ: Αγησίλαος Παυλίδης.

Πηγή: Το Βήμα της Γυναίκας

3 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ απορια

    .///ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ...ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ενοώ στις φωτογραφίες,,,,, μόνο την αουτομοτρις βλέπουμε χωρίς επιβάτες και ..μηχανοδηγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αουτομοτρις παραπέμπει σε αγγλόφωνη λέξη.......μάλλον είσαι δυσαρεστημένος που δεν σε φορτώσανε και εσένα.........απορείς κιόλας καημένε...........μη δείτε κάτι να γίνεται αμέσως να το σχολιάσετε......

      Διαγραφή
    2. πώς ενοείς το ""φορτώσανε καημένε"? οι επιβάτες μίας αμαξοστοιχίας "φορτώνονται" η επιβιβάζοντε? Εάν απευθυνόσουν σε ζώα η αντικείμενα όπως βαλίτσες είναι κατανοητό.Εάν απευθύνεσε σε ανθρώπους απαράδεκτο. Αγαπητέ 3.09μμ για ξεκαθάρισε τι υπονοείς με το σχόλιο σου? ¨Οσο για το "αμέσως σχολιάσετε....θα έπρεπε να ξέρεις όταν δημοσιοποιείς κάτι θα πρέπει να μάθεις να δέχεσε και τα σχόλια. Αλλιώς κράτα το για τον εαυτό σου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.