Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Συνάντηση των συνταξιούχων της ΔΕΗ

Συνάδελφοι,
Σας καλούμε σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 στην καφετέρια «Οδός Ονείρων» (στην έξοδο Φλώρινας προς Βίγλα) για ενημέρωση - συζήτηση για τα προβλήματά μας και τις τελευταίες εξελίξεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝ. ΔΗΜΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ

8 σχόλια:

  1. πολύ καλά θα κάνετε , να διαμαρτυρηθείτε και για την μείωση των συντάξεών σας! Βεβαίως καλό θα ήταν να μας πείτε και πόσο μεγάλες συντάξεις παίρνετε, όλα μαζί!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι κάτω από τρεις χιλιάδες το μήνα ή μεγαλύτερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι να μας πείτε βρε μονόλυκοι! Από τρεις σας τις μείωσαν στις δυόμησι χιλ και παραπονιάστε! Έξω βέβαια το τζάμπα ρεύμα κτλ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, μακάρι να φτάσουν όλες οι συντάξεις όλου του κόσμου στα 150 ευρώ...

      Διαγραφή
  2. Όχι! δεν θέλω! Γιατί αυτοί οι μισθοί μας πήγαν εδώ που φτάσαμε! Οι τενεκέδες 3.οοο χιλ, οι δε πτυχιούχοι 4.000 εως 5.000χιλ! Γι αυτό ωρύεστε! Σα δε τρέπεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είχαν ξεχάσει πως έχουν ταμειακή μηχανή, και οι αγρότες που δήλωναν τρεις φορές την έκταση της Ελλάδος για να παίρνουν επιδοτήσεις κλπ. κλπ. ε;

      Διαγραφή
  3. Να είναι καλά η τρόικα! Θα μας κάνουν ανθρώπους είτε θέλετε είτε οχι! Περαστικά σας..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε φίλε, τόσο μεγάλες συντάξεις παίρνουν οι συνταξιούχοι τηςΔΕΗ; δηλ όπως κια του ΟΣΕ; όχι ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι συντάξεις είναι αποτέλεσμα κρατήσεων, όσο μεγαλύτερες είναι οι κρατήσεις τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η σύνταξη. Εκτός βέβαια και αν μπει ένα πλαφόν ξαφνικά και από εκεί που υπολόγιζες να παίρνεις εως και 3000 γιατί για τόσα πλήρωνες, πλέον παίρνεις 1500.
    Άραγε πόσο θα πρέπει να πληρώνεται ένας εργαζόμενος σε ορυχείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλ ρε μεγάλε με τις κρατήσεις τι μισθό είχες; Τρεις χιλ στο χέρι καθαρό μισθό και 1500 κρατήσεις φτάνουμε στις 4.500 με 5.000χιλ ευρώ το μήνα! Τι να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.