Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι φορείς της Φλώρινας κατά της «μικρής ΔΕΗ» (video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργατικό κέντρο Φλώρινας σύσκεψη σχετικά με την πώληση των μονάδων της Φλώρινας και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, με τη συμμετοχή των: Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, τον Δήμαρχο Φλώρινας, Δήμαρχο Αμυνταίου και Δήμαρχο Πρεσπών, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, το ΕΒΕ Φλώρινας, τα σωματεία της ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ», «ΕΤΕ ΔΕΗ», των κομμάτων και πολλών εργαζομένων.
Αποφασίσθηκε μετά την ολοκλήρωση των συνεδριάσεων της περιφέρειας και των δημοτικών συμβουλίων, που θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα, ότι όλοι μαζί ενωμένοι διαφωνούμε στην πώληση των μονάδων και των ορυχείων της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ και θα προβούμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που προωθεί το ξεπούλημα και το διαμελισμό της ΔΕΗ.
Καλούμε όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την κατάφορη και άδικη απόφαση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας.

)

11 σχόλια:

  1. Ανίκανοι όλοι καμία ελπίδα δεν υπάρχει το παιχνίδι έχει χαθεί,
    Μια είναι η λύση καμία ψήφο σε όλους αυτούς τους κυρίους στις επόμενες εκλογές.
    Μόνο ο Δήμαρχος Πρεσπών τα είπε καλά.
    Δικαιολογίες δεν υπάρχουν αυτά έπρεπε να γίνουν 4 χρόνια πριν.
    Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ''Δήμαρχος'' Φλώρινας φαίνεται καλός στην ανάγνωση έχει γράψει κάποια πράματα και τα λέει εδώ και 4 χρόνια φανταστείτε πόσο αδιάφορα του είναι που ακόμα δεν τα έχει αποστηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την παρέμβαση Αργυριάδη γιατί δεν την δείχνετε;
    Υπηρετείτε την εξουσία ή την κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. και ομως ότι και να λεμε εδω θα βρεθεί κόσμος που θα τους ξαναψηφισει. Το παιγνίδι το εχουν μάθει καλά. Τάζω θεσεις σχολικών φυλάκων, τάζω θεσεις καθαριστριών, λέω σε εργολήπτες δημοσίων έργων προσέξτε γιατι ο επόμενος θα δίνει έργα σε δικούς του, κτλ. Τοχουν πιάσει το νόημα και εμας μας έχουν πιάσει κωτσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ; Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑ.Μ.Ε.βρε παιδια γιατι δεν το καλεσατε να ειναι κι αυτο στο πανελ...
    Ολοι εσεις οι υποκριτες βαλατε την θηλια στο λαιμο της ΔΕΗ και τωρα ταχα πονατε μ αυτα που συμβαινουν τα οποια το ΚΚΕ και το ΠΑ.Μ.Ε. καθε ημερα τα φωναζε στους δρομους της Φλωρινας.
    Θα μου πειτε ναι αλλα ησασταν τρεις και ο κουκος.Ε τι να κανουμε δεν ηρθατε κι εσεις μαζι μας τοτε.
    Και δειξτε μου ενα προγραμμα προεκλογικο [παλιο] απο ολους εσας τους πικραμενους να λεει για Δημοσιο χαραχτηρα της ΔΕΗ.
    Υπαρχει...ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ι περιμένατε ο Κοζανίτης ο Δακής να έπερνε απόφαση να πουληθούν μονάδες του νομού Κοζάνης,της Φλώρινας περίσσευαν,όπως και τα λυγνιτορυχεία.Περαστικά μας.κάποτε ίσως ξυπνήσουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ Κ ΚΛΕΙΝΕΤΕ < ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ <> ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γκιούργκιααααα τα παλιούριααα...

    ερώτηση
    Γιατί η Μικρή Δεή θυμίζει τα στρατόπεδα και πεδίο βολής που έκλεισαν ; το βαλκανικών που έκλεισε; τα φράγματα 30φυλλιάς παρορίου που ακόοοομη κατασκευάζοντε; τις κοινότητες στα χωριά που έκλεισαν; το τρένο που έκλεισε αλλά ξανάρθε; το ταχυδρομικό στα χωρια που έκλεισε; την κάθετο οδό με Αμύνταιο που δέν έγινε ; τον δρόμο για την πρέσπα που δεν έγινε; τα 600 μαγαζιά που έκλεισαν στην Φλώρινα και την κοσμοπλημύρα Φλωριβνιωτών στα παζαρια ΄στο μπιτούλιανς σίτι; to ika eopi poyπου έκλεισε και θααααα ανοιξει ? την ερα Φλώρινας που έκλεισε και υπολειτουργει δεν υπάρχει στον εφεμς τον χάρτη? Το ντίζελ θέρμασνης και υγραέριο που αντικαταστήθηκε από σκέτο καυσόξυλο στην σόμπα ; Τα αιολικά πάρκα και στην πράσινη ανάπτυξη της κάθε μπαρούφα μπιρμπίλω? Γιατί μου θυμήζει τα 15000ευρώ που μοιράζονταν σαν τα πετσετάκια; Γιατί μου θυμήζει εκείνή την ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ; γΙΑΤΊ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΣ..ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΑΝ σαν κρετίνοι ? γΙΑΤΊ ΜΟΥ ΘΥΜΉΖΕΙ πρεσ πα ΦΎΣΙ ΓΚΑΜιτΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ φασολια τσιρόνια ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.???? ..ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΒΙΆΖΟΜΕ...


    όποιος δεν μου απαντήσει σωστά ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....θα τον κεράσω ένα ....Μακρόστενο MAΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΟ με μύγδαλα τραγανό τόσο που θα του ΄φύγουν τα δόντια και οι μασέλες ........ισως βγαλει και μαλλιά στην γερασμένη καράφλα του αν είναι πουρόγέρος και ξεμοραμένος απατημένος αποστασιοποιημένος ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ !..

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΌΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ...αλλάξτε πλευρό και συνεχίστε να τους ψοφίζετε και συνεχίστε να ΡΟΧΑΛΗΖΕΤΕ

    αλιβενταρτσι ΦΛΩΡΕΝΣ ..... are you remember?????

    οκ νεα φλορινα σε καταλαβαινω τα λέω χύμα ανορθογραφα ακραία αστεια .... σε καταλαβαίνω ....κι εσύ την δουλεια σου κανεις ..αν θελεις δημοασίευσε το .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί μου θυμήζει ,,,και εκείνο το κέντρο φιλοξενείας χαι λουξ τογιότα αλονταπόν στην Βεύη; γιατί στην Βεύη; μήπως για να φέρουν οι επενδυταί φθηνά χεράκια να ντουλέβουν στο αίτσ μελίτη ουαν και του αιτσ μελίτι τόύ αί ΙΤΣ? ....πουρέκλες ....r u remember?..............αμ κι εκείνη η υποντοχή του τσιπρέως" ούτε να ρχόταν ο Ομπάμιας στην Φλώρινα...r u remember? .....το μαυρο κατάμαυρο ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΟ θα είναι ΓΕΜΙΣΤΟ με μυγκνταλα φυστικια φουντουκια και μερέντα σε ωραίο περιτύλιγμα!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.