Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (video)

Πραγματοποιήθηκε χθες η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, με την παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστου Φωτόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μιχαήλ Τολίκα, του Ανθυπαστυνόμου Βασιλείου Πανταζή της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αρμόδιο επί ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων και του Νομικού Συμβούλου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χαράλαμπου Μπουκουβάλα.

8 σχόλια:

  1. Αιντε Μουρααα!!! πρόβα τζενεράλε για τις δημοτικές εκλογές.
    Με Στάθη ή με Τσώκα?? Με την κική ή με τον κοκό???Απ΄οτι μέτρησα καμμια εξηνταριά άτομα το πηρνα το μηνυμα σου!!! ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΑ ΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ(ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ).ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ Τ'ΕΜΕΤΕΡΟΙ!

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ; ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΣΤΟΛΟΥΣ . ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΒΙΕΤΝΑΜ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μουρατιδης το ξεκαθαρισε, δεν ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κατεβεί με τον Σταθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Μπαρδάκας αφού ξεπέταξε μαζί με τους άλλους παρατρεχάμενους την κατεπείγουσα συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου (η οποία ήταν πολύ σημαντική διότι θίγονται ιδιαίτερα τα συμφέροντα του Δήμου αν δε πάει η ευνοούμενη του Βοσκόπουλου στη Διέυθυνση του Δήμου με προσωποπαγή μεταφορά, αλλιώς θα γκρεμιστεί το δημαρχιακό μέγαρο),στη συνέχεια είπε να δώσει και ένα παρόν (ως αστυνομικός ή ως υποψήφιος άραγε?)στη γενική συνέλευση της ένωσης αστυνομικών Φλώρινας.Αλήθεια,πόσο καιρό έχει να παρεβρεθεί και να συμμετέχει σε παρόμοια συνέλευση της ένωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ. Ε, ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ...... (ΨΑΞΕ - ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ) (ΤΗΝ ΨΗΦΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.