Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Μακεδονία

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες το απόγευμα σε αίθουσα Ξενοδοχείου της Πτολεμαΐδας.
Χθες μοιράσαμε μερικά ακόμη εγκεφαλικά στην εγκληματική συμμορία του δήθεν «συνταγματικού τόξου» που μεθοδεύει με παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες την φυλάκιση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας και λογικής.
Ο Ελληνικός λαός είναι μαζί μας και οι αντίπαλοι μας θα το νιώσουν γερά στις εκλογές του Μαΐου.
Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Ζησιμόπουλος Πολύβιος και Γρέγος Αντώνιος συντόνισαν την εκδήλωση, παρουσίασαν τους υποψηφίους και απευθύνθηκαν στους Δυτικομακεδόνες με σύντομους λόγους και χαιρετισμούς.
Εκατοντάδες πολίτες από όλη την Περιφέρεια μας γέμισαν την αίθουσα και παρακολούθησαν την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή και των Αντιπεριφερειαρχών των νομών της Περιφέρειας μας οι οποίοι με τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα κυριότερα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας ανά νομό, περιληπτικά σκιαγράφησαν τις προτάσεις και τις θέσεις του κινήματος μας για ρεαλιστικές λύσεις και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν και δεσμεύτηκαν ότι πολύ σύντομα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανασύνταξη και ανάπτυξη της Περιφέρειας μας θα είναι έτοιμο για να το παρουσιάσουμε και να το επικοινωνήσουμε με τους πολίτες.

Οι υποψήφιοι με την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία:

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:
Κουρκούτας Νικόλαος (Δικηγόρος)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης:
Λορίδας Φαίδων (Αγρότης)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας:
Ρώμας Ευάγγελος (Έμπορος)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς:
Τούφας Στέργιος (Άνεργος)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών
Σιαμπακίδης Ιωάννης (Αρτοποιός)

36 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χρυσοβσλάντης Αυγερινός9 Μαρτίου 2014 στις 12:04 μ.μ.

      ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ. ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΜΑΣ. ΕΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΜΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΊΜΟΥΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΚΕ ΜΕΧΡΙ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΝΕ ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΚ ΦΑΣΙΣΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Εσυ ρε "χεστη" θα εισαι υποψηφιος ή θα κρυβεσαι. Αντε να σας μαθουμε επιτελους ... ειστε χριστομαχοι και ανθελληνες φασιστες

      Διαγραφή
  2. Μαζί σου Βαγγέλη!
    Εύχομαι και πολλοί άλλοι να αντιληφθούν το ψέμμα και τη βρωμιά που μας ταΐζει το σάπιο σύστημα και να στηρίξει ανθρώπους καθαρούς και έντιμους, ανθρώπους που παίζουν το κεφάλι τους κορόνα-γράμματα, και που αύριο μπορεί να είναι πολιτικοί κρατούμενοι. Αυτό και μόνο είναι απόδειξη ότι είναι έντιμοι, τόσο έντιμοι που γίνανε ο φόβος και ο τρόμος του Συστήματος.
    Πρέπει να τους στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "κύριος" Αυγερινός αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα των ψηφοφόρων της Ελληνικής Αυγής. Αγράμματος, αγενής και τραμπούκος!
    Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουμε ρε φίλε; όλη την ευγένεια και το σαβουάρ βίβρ μας το πήρατε στην Αριστερά και το διαθέσατε στις γκέι-παρελάσεις. Δεν μας αφήσατε τίποτα και σε εμάς.

      Διαγραφή
    2. Δε μίλησα για savoir vivre πάντως (δεν έχω τόσο μεγάλες προσδοκίες). Για τη σωστή ανατροφή σας μίλησα (εσάς και των ομοίων σας), που προφανώς δεν υπάρχει.
      Δεν ανήκω πάντως στο χώρο της Αριστεράς. Ανήκω απλώς στο χώρο των σκεπτόμενων πολιτών. Μην παιδεύετε παρακαλώ το μυαλό σας (!) με τέτοια. Κοιτάξτε να προγκήξετε όποιον λέει κάτι διαφορετικό από εσάς. Η ισχύς εν τη ενώσει (αν κρίνω από τους συντρόφους σας που έσπευσαν να σας στηρίξουν για τα φτωχά ελληνικά και το φτωχό μυαλό σας)!

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ!!!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ελληνικά φασιστάκο. Πονούν τα μάτια μας με την ορθογραφία σου

      Διαγραφή
    2. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός10 Μαρτίου 2014 στις 5:27 π.μ.

      Εσύ αριστερέ "δημοκρατικέ" φασίστα ρίξε μια ματιά στην ορθογραφία του συνοδοιπόρου σου 1:14 μ.μ. παραπάνω που είναι προφανώς ευγενής και μορφωμένος κατά τον άλλο συνοδοιπόρο σου, τον 2:44. Γελοία φασισταριά, η ορθογραφία σας μάρανε. Όλοι τα ίδια σκουπίδια είστε.

      Διαγραφή
    3. Όταν μιλά και η Αριστερά για Ελληνική Γλώσσα, η Αριστερά των "καταχτήσεων" της "πλέριας δημοκρατίας", των "ινστρουχτόρων", του "Γενάρη" και του "Φλεβάρη" και του φωνητικού αλφαβηταρίου (όσοι μεγαλώσαμε στην ΕΣΣΔ το θυμόμαστε καλά) ... ειλικρινά μου έρχεται να βάλω τα γέλια.

      Διαγραφή
    4. Χαχα βρήκαν απόφοιτο Γυμνασίου να επιστρατεύσουν; Το "φωνάζεται" δεν του προκαλεί γέλωτα; το "ΡΟΤΗΣΟΜΕ"; το "ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ"; το "ΑΠΕΛΑΣΣΟΝΤΑΙ"; θλιβεροί και θρασύδειλοι νεοναζί. Κατευθείαν από τον απόπατο της ιστορίας

      Διαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1948 , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΤΘΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ , ΣΥΝΕΠΙΚΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ!!ΙΣΩΣ ΓΕΛΑΣΤΕ,ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ "ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ"!ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
  6. ΡΩΜΑΣ ΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. {μαιμουν και πουκ}ελληνικωτατα σλαβομακεδωνικα,μπλαγκονταραμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΕΤΣΙ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζει σου βαγκελι γγεξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ) ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΚΡΑΤΙΑ . ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αισχος ο φασισμος,αισχος ο ρατσισμος!!Εμεις οι νεοι δν γινομαστε φασιστες,οσα και να ταζετε!!!Το μίσος δν οδηγει πουθενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί όσοι γράφουν ότι είστε ανορθόγραφοι θεωρείτε ότι είναι αριστεροί;
    Γιατί εγώ που δεν έχω ψηφίσει πότε Αριστερά, πιστεύω ακράδαντα πως είστε ανεγκέφαλοι, άξεστοι κι επικίνδυνοι.
    Επίσης πως ο τρόπος σκέψης σας (αυτός που είναι τέλος πάντων) οφείλεται είτε στο ότι έχετε χαζέψει από το ξύλο, είτε στο ότι σας λείπει κάτι βασικό για να σκεφτείτε (εγκέφαλος ας πούμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξ ιδίων κρίνεις τά αλλότρια
      Θα ήθελα να γράψεις έστω και ανώνυμα την επομένη τον εκλογών και να βρίσεις τους χιλάδες ψηφοφορους που ψήφισαν ΧΑ....ανεγκέφαλοι, άξεστοι επικίνδυνοι...ξέρεις εσυ απο πεζοδρόμιο

      Διαγραφή
    2. Το ότι είστε πολλοί οι ανεγκέφαλοι δε σας δίνει κανένα ελαφρυντικό.
      Για το "εξ ιδίων... κλπ" τα συγχαρητήρια μου. Και μόνο που μπήκες στον κόπο να ανοίξεις λεξικό μου δίνει μια ελπίδα για το ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνεις άνθρωπος.
      Dum spiro spero!

      Διαγραφή
  13. ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα αναρτήσουν και το βιογραφικό τους οι υποψήφιοι;
    Φαντάζομαι ότι όλοι μαζί θα γεμίζουν και μισή σελίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. BAΓΓΕΛΗ ΤΟ...ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ. ΡΩΜΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Κ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΚΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΥ 12.15 ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? Ο ΣΤΑΘΗΣ η Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ?

      Διαγραφή
    2. MONOΣ ΕΝΑΣ .....


      http://radioflorina.blogspot.gr/2014/03/blog-post_15.html

      Διαγραφή
  18. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"....ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΣΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ...ΟΧΙ ΜΊΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΣΤΑΘΗ ΑΛΗΘΙΝΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ" ΓΚΟΥΝΤΜΠΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.