Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση του συνδυασμού «Φλώρινα αλλιώς»

Η Δημοτική Κίνηση και ο Συνδυασμός «Φλώρινα αλλιώς» σας προσκαλούμε στην ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον»
το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:30
Όλοι μαζί, ενεργοί πολίτες, εκπρόσωποι συλλόγων, κινημάτων και θεσμικών φορέων θα συζητήσουμε τις αρχές και τις κατευθύνσεις με τις οποίες σχεδιάζουμε για το αύριο του Δήμου μας.
Για να αλλάξει η πόλη μας, να γίνει μια «Φλώρινα αλλιώς»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Βαγγέλης Γκέκτσης

56 σχόλια:

  1. Επιτέλους και αργήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ!
    ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ;
    ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΙΩΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αλλιώς και παραλλιώς και πράσινα άλογα.
      Δηλαδή, πως φαντάζεστε τη Φλώρινα αλλιώς; τούμπα ανάποδα; τι σαχλαμάρες είναι αυτές;

      Διαγραφή
    2. Την πολυεθνικη, πολυπολιτισμικη , την πολυφυλετικη Φλωρινα μας

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΤΗΝ ''ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΙΩΣ''...ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.
      ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΗ!

      Διαγραφή
    4. Ποιός να σηκωθεί; οι Φλωρινιώτες;
      Η προσωποποίηση του ραγιά;
      Φάτε ΒοσκοπουλόΣταθο και ΣταθοΒοσκόπουλο με ολίγον τι Τσιώκα για άλλα πέντε χρόνια και καλή χώνεψη!

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ
      ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟ
      Glavata gore, glas za Vinozhito

      Διαγραφή
  3. Άντε καλή τύχη παιδιά γιατί πολύ παραφιλολογία έπεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aργά πολύ αργά αλλά σταθερά. Μία εκδήλωση ανά δίμηνο.
    Δεν θέλει και πολύ άγχος, εξάλλου ο Βοσκόπουλος θα ξαναβγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει μάστορα, αλλά εσύ ρίχνε τα ξίδια σου μια και δε σου βγήκαν οι επιλογές σου, ο καθένας δικαιούται να βγάζει την ανώνυμη πίκρα του! Όσο για την πρόβλεψή σου, κάτσε πρώτα να κατεβεί, πολύ μουγκαμάρα έχει πέσει τελευταία από την πάρτη του και η γκλίτσα δείχνει ανενεργή προς μεγάλη σου στενοχώρια...

      Διαγραφή
    2. Με τρομάζει που δεν τον ακούς ούτε τον βλέπεις...Περιμένει άραγε την κατάλληλη στιγμή για να ''ορμίσει'';

      Διαγραφή
  5. Άντε παιδιά, η Φλώρινα σας περίμενε για ν' αρχίσει να ελπίζει πως δεν είναι όλα πληρωμένα, όλα στημένα! Δείξτε ότι υπάρχει και η τιμιότητα, η προσφορά, η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας. Αν μας απογοητεύσετε κι εσείς, δεν έχουμε από που αλλού να κρατηθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θάταν μάλλον καλύτερο το μαύρο έ;;;
      μάλλον σ εκφράζει καλύτερα
      μαύρα χέρια...μπρρρρ

      Διαγραφή
    2. των αυτονομιστων ?

      Διαγραφή
    3. Αν μπορεί ο κ Γκεκτσης ας μας πει δυο λόγια για τον υποψήφιο της Αχλάδας.....Καταλαβετέ το, τα ψηφαλάκια ειναι γλυκά και δεν μας νοιαζει από που προέρχονται. ¨Ενα ακόμα καθαρό παιδί (ησουν Βαγγέλη) θα κυλιστεί στην λάσπη των Αναστασίάδηδων. Μετά όμως να μην μας πεί ¨δεν ηξερα ή δεν πίστευα¨.....

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ?

      Διαγραφή
  7. Αφου δεν βγαινει ο συνδυασμος σας. Γιατι δεν πατε με Αργυριαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να πάνε με τον Αργυριάδη. Ο Παντελής έχει έτοιμο συνδυασμό και για αυτό έδωσε τους περισσευούμενους Λιθοξοϊδη, check in στον φίλο του Θεόδωρο....

      Διαγραφή
    2. τι έχει έτοιμο;; εγώ άλλα μαθαίνω...

      Διαγραφή
    3. Καλό και αυτό...να πάνε με τον Αργυριάδη που θα πάει με τον...που θα πάει με τον άλλο...που θα πάει με τον δείνα...και νάτο το ''τρενάκι'' της Φλώρινας κόντρα στη Βοσκομοτίβα!!! Ανέβα και εσύ το ''δρομολόγιο'' ξεκινάει!

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Περί χεριών , χρωμάτων και άλλων συμβόλων"
      ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ 7:17 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΕ!...ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΙΣΗΣ....ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΠΥΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ....ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΑ ...ΥΠΟΠΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!... ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ!...ΟΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ(ένωση)... ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΣΑΝ ΝΑΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΕΡΑΚΙΑ….ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΣΟΣ Ο ΠΑΡΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ δαχτυλάκι ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ....ΣΤΗΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΒΟΡΕΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΡΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΡΑΚΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!..
      ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ…
      ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΙΩΣ…. ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΙΩΣ.
      ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ….

      Διαγραφή
  9. βαγγελη δεν θα παρουσιασεις κανενα υποψηφιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή επιτυχία! Ανάμεσα στους παλιούς, βγείτε ρε παιδιά για αυτή την πόλη! Καλό το όνομα! Και τα χέρια! Είχατε ιδεάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προχορα βαγκελι η ντοπιοι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να και ο πρώτος πρβκτρς! όπως λέμε πρθπργς

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ;;;;;;; ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.

      Διαγραφή
  12. AYTA TA XEΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΛΑΜΗ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΜΕΝΑ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑΡΑ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σου φταίει το κορίτσι ρε και το πειράζεις....τι σου έκανε δηλαδή?
      Δε φτάνει που ήρθε εδώ στο τόπο μας κάνοντάς μας την τιμή να ασχοληθεί με μας και να μας δώσει τα φώτα της για να μας εξωραΐσει ιδεολογικά πολιτικά και πολιτισμικά θα την βρίζουμε και από πάνω!
      Βαλκάνιε ε βαλκάνιε οπισθοδρομικέ κομπλεξικέ και τοπικορατσιστή χωριάτη που δεν ξέρεις που παν τα 4 μιλάς κι από πάνω!
      ...κάτσε ρε κάτω από την λάμπα για να δεις τα παιδιά.......της( εδώ βάλε εσύ όποια λέξη θέλεις για να κάνεις ομοιοκαταληξία!)..μπορείς αμόρφωτε?...δεν μπορείς είδες??.....γι αυτό ρε θέλουμε ξένους να μας ανοίξουν δρόμους και να εκπαιδεύσουν τους δικούς μας να τους μπολιάσουν με ιδέες ώστε να γίνουμε και μεις άνθρωποι επιτέλους!....όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!

      Διαγραφή
  14. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΑΟΖ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    Θα αναφερθώ στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να μην τις σχολιάσω καθόλου. Και τούτο διότι είναι τόσον αντεθνικές ώστε κανένα κόμμα από την δημιουργία του ελληνικού κράτους δεν πήρε ποτέ παρόμοιες θέσεις.
    -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: αναγνωρίζεται η ύπαρξη Μακεδονικής εθνότητας. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνει στα Σκόπια για το δικαίωμα των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες....
    Οι σλαβόφωνοι προδότες που έφυγαν με τον εμφύλιο πρέπει να μπορούν επιστρέψουν.
    -ΤΣΑΜΗΔΕΣ: υιοθετούνται πλήρως οι αλβανικές θέσεις και αξιώσεις.
    -ΑΙΓΑΙΟ: συνεκμετάλλευση με την Τουρκία.
    -ΘΡΑΚΗ: υιοθέτηση των τουρκικών θέσεων.
    -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: άνοιγμα των συνόρων. Δικαίωμα ψήφου και νομιμοποίηση όλων των λαθρομουσουλμάνων (οι οποίοι φυσικά θα φέρουν και τις οικογένειες των). Δημιουργία τζαμιών και ισλαμικών κέντρων. Και ενώ η χώρα γεμίζει τζαμιά για τους χριστιανούς προβλέπουν ότι:
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ: κατάργηση της διδασκαλίας των θρησκευτικών, αφαίρεση του Σταυρού από τις σχολικές αίθουσες, από τα δικαστήρια, τα σώματα ασφαλείας και από την Σημαία.
    Δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα και για τα πατριαρχεία Ιεροσολύμων, Αλεξανδρείας και το Οικουμενικό που η περιουσία των βασίζεται σε βυζαντινά χρυσόβουλα
    ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ουσιαστική κατάργηση της θητείας
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οοοοοο σκιάχτηκα τώρα. αυτό δεν θες να πετύχεις; στο ξαναλέω ότι σκιάχτηκα
      Β.Α

      Διαγραφή
    2. Οι σκόπιμες γενικεύσεις από κατάλοιπα τύπου Καρατζαφέρη και τους πάσης φύσεως πατριδοκάπηλους δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην ανάγκη των απλών ανθρώπων για ''οξυγόνο''! Για θέσεις και πρόγραμμα για τον Δήμο υποτίθεται ότι θα πρέπει να συζητάμε, αλλά έστω... Διάβασε λοιπόν να ξεστραβωθείς:
      Για Τσάμηδες;http://aftonomi.gr/politiki/item/970-oi-tsamides-prokaloun-ton-syriza-anti-istorikes-oi-diloseis-sas-xiliades-albanoi-symmeteixan-sto-eam.html
      Για Αιγαίο;;
      http://www.onalert.gr/stories/AOZh_protash_poy_tha_paroysiasei_o_SYRIZAPoia_shmeia_tha_prokalesoyn_syzhthsh_
      Για Θράκη;
      http://www.onalert.gr/stories/proxeneio-syriza-thraki-komotini
      Για τις σχέσεις με την Εκκλησία;
      http://archive.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=745541
      Και όσον αφορά στην αναφορά σου (ή μάλλον του έτοιμου και αμάσητου άρθρου που ξεπατίκωσες από κάποιο άθλιο μπλογκ) σε ''σλαβόφωνους προδότες'', μη ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Φλώρινας είναι ντόπιοι, οι περισσότεροι επίσης σλαβόφωνοι, Έλληνες και με συγγενείς στην ΠΓΔΜ που ζούσαν τη ''λάθος στιγμή'' στη Πρέσπα ή αλλού και που κατά χιλιάδες αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν όταν τέλειωσε ο εμφύλιος! Ποιους ακριβώς εννοείς;; Τουλάχιστον ντροπή!

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν μιλάει γι αυτους που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν, αλλά γι αυτες΄τις χιλιάδες παιδιά που αρπάχτηκαν και οδηγήθηκαν στα τεσσερα σημεία του οριζοντα επειδή απλά δεν πρόλαβαν να τα κάνουν αντάρτες και να τα ρίξουν στην μάχη...Αν δεν ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι ψάξε να μάθεις.
      Να μάθεις επίσης γιατί οι απαγωγεις τους αυτά τα παιδια δεν τα αφησαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Τα υπόλοιπα ειναι για ψηφοθηρική εκμετάλλευση.

      Διαγραφή
    4. Τυγχάνει να είμαι απόγονος ενός από εκείνους που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους και με θείους και θείες από εκείνα τα παιδιά που τόσο εύκολα χαρακτηρίζεις ''σλαβόφωνους προδότες'' και των οποίων τα ελληνικά πιθανό να είναι και καλύτερα από τα δικά σου ...Αυτούς πως τους επιτρέψανε να γυρίσουν;; οπότε μάλλον θα πρέπει να ψάξεις εσύ καλύτερα τις πηγές σου.

      Διαγραφή
  15. ΠΙΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ - ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ME OTI AYTO ΣYNEΠAΓETAI ΓIA THN YΓEIA TOYΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία Φλώρινα διαφορετική, με δυμμετοχική δημοκρατία στις αποφάσεις και εξοβελισμό των αρχόντων που τη θεωρούσανε μέχρι τώρα τσιφλίκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαγγέλη προχώρα δυνατά. Ο λαός σε στηρίζει. Καλή επιτυχία, είμαστε δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Αργυριάδης γιατί δε δημοσιεύει τίποτα από τις ανακοινώσεις του "Φλώρινα αλλιώς" στο ιδιόκτητο blog του florinea@; Τον πονάει τόσο πολύ η ύπαρξή του ή απλώς δείχνει τις απόψεις του για τη δημοκρατία και τη σφαιρική ενημέρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε σχόλια δημοσιεύει...τυχαίο; δε νομίζω!

      Διαγραφή
  19. Αλλάξετε το κλίμα παιδιά! Δεν αντέχουμε άλλο στη Φλώρινα, με τους ίδιους. Αυτή η πόλη πρέπει να ζήσει την Άνοιξή της. Περιμένουμε απο σας πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πολιτικός του χρόνος τελείωσε στη συνείδηση του απλού κόσμου που θα τον ''μαζέψει'' κι αυτόνα όταν θα έρθει η ώρα...

      Διαγραφή
  21. Να ξέρετε πως θα συναντήσετε πολλούς εχθρούς στην προσπάθεια σας, αυτούς κυρίως που πουλάνε, αγοράζουνε, πουλιούνται και αγοράζονται. Μη λυγίσετε, αγωνιστείτε για δυνατούς συνδυασμούς και υποψηφίους κι η Φλώρινα θα σας αγκαλιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ψηφοθηρία, ψεύτικες υποσχέσεις, ,,ίσες ευκαιρίες,, ,,ανυπαρξία,, ,,χαφιεδισμός,,. Με αυτά θα συνεχίσουμε;

    Εμάς φοβούνται, τους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους, το κόμμα που βρίσκεται δίπλα στους ,,ανύπαρκτους,, και όχι απέναντι τους, πολεμώντας τους. Το κόμμα των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα. Αυτό το κόμμα πρέπει να στηρίξουμε, όλοι εμείς που έχουμε νιώσει τη μισαλλοδοξία και τον στιγματισμό, την ταπείνωση και τη μείωση της αξιοπρέπειάς μας.

    Ένα και μοναδικό το σύνθημα: Glavata gore, glas za Vinozhito – Ψηλά το κεφάλι, ψήφο στο Ουράνιο Τόξο.

    Ας εκμεταλευτούμε την εξουσία που μας δίνεται μέσω της ψήφου και ας δηλώσουμε παρών και όχι απών όπως το επιθυμούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την προβοκάτσια πολλοί αγάπησαν, τους προβοκάτορες ΚΑΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ Ε3ΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ ΣΕ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

      Διαγραφή
  23. Μετά την υποψηφιότητα του μνημονιακού βουλευτή για τη δημαρχία, είναι ανάγκη να τρέξετε παιδιά, για κερδίσετε το Δήμο! Δεν έχει η πόλη αυτή μέλλον με δίλλημα η Βοσκόπουλος ή Στάθης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φυσικά δεν έχετε ξεχάσει το Νάσο Θεοδωρίδη, το περιβόητο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές ανθελληνικές απόψεις. Τώρα επιστρέφει ισχυριζόμενος ότι οι Πόντιοι θα πρέπει να ζητήσουν και συγγνώμη, που ξεσηκώθηκαν εναντίον των Τούρκων και για το κακό που τους έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γκέκτση, τώρα μπορείς να συσπειρώσεις και άλλους. Δεν μπορεί οι ψήφοι του Ασπρίδη να χαραμιστουν στη δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας εξαργυρώσει τώρα τους πολιτικούς του αγώνες για τον τόπο ο Κος Γκέκτσης οι οποίοι δεν είναι και λίγοι φυσικά....ή κάνω λάθος!
    Και πρέπει να είναι τέτοιοι γιατί κανείς δεν του προσάπτει τίποτα το μεμπτό στην όποια πολιτική του πορεία κατά το παρελθόν!
    Πάντα ήταν μπροστά και πρότεινε πάντα τις σωστές πολιτικές με προοδευτικό περιεχόμενο πάντα μέσα σε όργανα πολιτικά και όχι μόνο.
    Η πλούσια συμπεριφορά του μέσα από δηλώσεις με πάντα κριτικό δημοκρατικό πνεύμα αλλά και οι παρεμβάσεις του σε δημόσιες συζητήσεις και άλλες τοπικές διεργασίες είναι άκρως ενδεικτικές για την πληρότητα που έχει ως ικανός πολιτικός άνδρας!
    ..ε?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.