Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη Τύπου του Θ. Καρυπίδη στη Φλώρινα και παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων

Η ακριτική Φλώρινα γίνεται η αφετηρία, που οι ανυπότακτες στα μνημόνια δυνάμεις ενώνονται, για να οδηγήσουν στην Ανατροπή. Να αποπέμψουν αυτούς που υπηρέτησαν τις πολιτικές υποθήκευσης της χώρας και της περιφέρειας. Γίνεται η απαρχή μιας νέας εποχής, όπου οι δυνάμεις της Δημιουργίας μπαίνουν ενεργά στο προσκήνιο, για να οδηγήσουν τη Δυτική Μακεδονία στο δρόμο της ανάπτυξης και της αξιοπρέπειας.
Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00 από το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, ο Θόδωρος Καρυπίδης, πλαισιωμένος από τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του, θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου τις προτεραιότητες του Συνδυασμού του «Ανατροπή – Δημιουργία», για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

8 σχόλια:

  1. Συνωστισμός υποψηφίων θα γίνει. όποιος προλάβει μέχρι Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ γιατί είμαι βέβαιος ότι κάποιοι που αυτο-ευτελίστηκαν και νομίζουν ότι η μπογιά τους περνάει ακόμη, θα είναι εκεί!
    Δεν μπορεί κάποια στιγμή δυστυχώς θα πιάσουν τελείως πάτο και είναι πολύ κρίμα γιατί δεν νομίζω ότι είναι αυτό που τους αξίζει αλλά δυστυχώς και πάλι μόνοι τους το επέλεξαν!
    Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να έχει πιάσει πάτο εάν πάει κάποιος να ακούσει,ή να ψηφίσει,ή ακόμα και να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Καρυπίδη?Δηλαδή εσύ επικροτείς τη μνημονιακή πολιτική Δακή και λοιπών γλαστρών,ή είσαι ακροαριστερός ή ακροδεξιός?Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν για να είσαι κόντρα με τον Καρυπίδη και τους συμπορευόμενούς του.

      Διαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις δικαιο 1.37μ.μ.Καποιος που ευτελιστηκε δεν αρκειται σ αυτο.Θα ευτελισει και το παιδι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Το σχόλιο δεν έχει καμία σχέση με τον Καρυπίδη, ούτε γενικά με αυτούς που θα τον πλαισιώσουν, αλλά είπαμε......ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.