Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Άκυρη η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μεταφορά σύμβασης της Ζ. Ρίζου

Ως νόμω αβάσιμη ακυρώθηκε από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας η αριθμ. 303/2013 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας για τη μεταφορά σύμβασης της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝΦΛΩ στο δήμο Φλώρινας.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ.





23 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. ΑΝΤΕ "ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι θα μας πει ο δήμαρχος, που μόλις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, απαντώντας σε σχετική αναφορά του Ασπρίδη, επέμενε με στόμφο ότι όλες οι αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. είναι απολύτως νόμιμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η .......τεράστια προσωπικότητα που φέρει το όνομα Μιχάλης Καρακόλης, πως θα συμβιβαστεί τώρα με την ιδέα ότι τόλμησε άνθρωπος (η Γενική Γραμματέας εν προκειμένω), να αμφισβητήσει τη βούληση του......Λουδοβίκου....... Βοσκόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Ρίζου...έχει αρχίσει η καθοδική πορεία σας ή μου φαίνεται??Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό...ευτυχώς βρέθηκε και κάποιος να σε αντιμετωπίσει όπως σου αξίζει!!! Πολύ χαιδεμένη σε είχανε τόσο καιρό. Δε φταις εσύ όμως για το πως έχεις εξελιχθεί σαν άνθρωπος, φταίνε όσοι σου έδιναν τόσο καιρό όσα άξιζες και όσα δεν άξιζες. Ένα πράγμα μόνο θα σου πω..Είμαι σίγουρη πως ξέρεις πολύ καλά τι αξίζεις και αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία σου. Να ζεις και να σκέφτεσαι πως ίσως και να μην έχεις καταφέρει με το σπαθί σου ΤΙΠΟΤΑ! Όταν τα ψεύτικα χαμόγελα σβήνουν, όταν οι διπρόσωπες χειραψίες σταματούν και όταν ζεις ΜΟΝΟΣ σου χωρίς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να χαίρονται με τη χαρά σου απλά καταλαβαίνεις ότι ΑΠΕΤΥΧΕΣ! Και όσα και αν έχεις βγάλει από όλα αυτά, δεν έχουν καμία αξία κοπελιά όταν δε μπορείς να τα χαρείς!! Έχεις κάνει μια ολόκληρη πόλη να παρακολουθεί τα της ζωής σου , είτε σε γνωρίζει προσωπικά είτε όχι..Πως μπορείς να ανεχτείς σε αυτή την ηλικία να θίγουν τόσοι άνθρωποι με τα λόγια και τις πράξεις τους την αξιοπρέπειά σου???

    Λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. polu kala ta les 4:35 auti einai i kaliteri timoria gia tetious anthropous me xamilo autosevasmo kai xoris katholou aksioprepia!!!! as girisoun stin aniparksia tous tora!!!!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο πετυχημένο σχόλιο!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Είναι πράγματι κρίμα να αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά δεν κατάφερες τίποτα ! Το χειρότερο όμως είναι πως εκτέθηκες και εξέθεσες ανθρώπους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Μπορεί και να κάνω λάθος, όμως στη συνείδησή μου είσαι ένα καλομαθημένο - κακομαθημένο κοριτσάκι που σε έμαθαν να αρπάζεις!

      Διαγραφή
    4. ....το πιο εύστοχο σχόλιο που ειπώθηκε στα blogs της Φλώρινας. Μπήκες μέσα στο μυαλό μου.

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς απέδειξε το κράτος ότι υπάρχει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Γιαννάκης Βοσκόπουλος το είδε κάποια στιγμή ......Ιωάννης ο Βαπτιστής, μεταβαπτίζοντας τις συμβάσεις έργου σε συβάσεις εργασίας και μάλιστα αορίστου χρόνου, τα έργα ρουτίνας σε κατεπείγοντα (αφού προηγουμένως τα κατατεμάχιαζε) προκειμένου να προσφέρονται για απ ευθείας αναθέσεις και πλείστα όσα άλλα κατά πως τον βόλευαν!!!
    Παράλληλα εμφανιζόταν και ως Γιάννης Αγιάννης αλλά για αυτή του τη δραστηριότητα οι απόψεις του κόσμου είναι άλλες!!!
    Φοβάμαι ότι θα καταλήξει σαν .....την Ιωάννα της Λωραίνης (Ζαν ντ Αρκ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα είπε ο Μπέλτσος για τη νομιμότητα της μεταφοράς θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλα ποιος τον άκουσε;
    Δεν ξέρω τώρα, κατά πόσο οι συνάδελφοι του θα νιώθουν άνετα απέναντι σε όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι περίεργος τι θα σκαρφιστεί τώρα ο Βοσκόπουλος!
    Τώρα να δούμε ποιος του φταίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα μιλησει ο Δήμαρχος και όλοι θα κρυφτείτε που βγάλατε γλώσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η ευκολία με την οποία εκτέθηκε ο Βοσκόπουλος στην κοινή γνώμη. Αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάτι παρασκηνιακό. Θυμίζω ότι επί Νομαρχιακής του θητείας, η μαμά Ρίζου ήταν προϊσταμένη ή κάτι τέτοιο στο οικονομικό τμήμα της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Μήπως παίζει κάτι; Αλλιώς ο Γιάννης δεν είχε λόγο να εκτεθεί τόσο πολύ και τόσο άγαρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εκανε επειδη δεν εχει προθεση να ασχοληθει αλλο με τα κοινα , ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

      Διαγραφή
  12. κύριε Δήμαρχε...μου έκλεισαν το μαγαζί, έχω χρέη, δέν έχω να ταισω τα παιδιά μου, δέν έχω δουλειά, δέν έχω απο πουθενά να πιαστώ, δέν έχω πετρέλαιο να ζεστάνω το΄σπίτι μου , δούλεψα στα 8μηνα αλλα με έδιωξες , ψάχνω δουλειά και κανείς δέν μου δίνει κύριε Δήμαρχε ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗ απο το άδειο μαγαζί μου ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ οπως εκανες μετάταξη στην κυρία Ζέτα ..Ξέρω ότι είσαι καλοκάγαθος άνθρωπος και θέλεις να βοηθάς τους δημότες σου..πότε έχεις΄ελευθερο χρόνο να έρθω να κανονίσουμε τα χαρτια για να μεταταχθώ στον Δήμονα δουλεύω και να με πληρώνουν όπως η κυρία Ζέτα Ρίζου ......?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήταν απλώς μια απόπειρα που απέτυχε!!!
    Η κυρία Ζέτα, απλά θα συνεχίσει να εισπράττει τους παχυλούς της μισθούς από την ΑΝΦΛΩ και με τη πρώτη ευκαιρία θα επανέλθει για το δήμο, έτσι απλά και μόνο για περισσότερη σιγουριά!
    Ακόμα και αν παρέμβει εισαγγελέας, αυτή όπως και ο δήμαρχος που δεν ψήφισαν, το πιο πιθανό είναι να μείνουν στο απυρόβλητο και να μη υποστούν καμία κύρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εσεις τους ψηφισατε ολους αυτους... εσεις μαζευοσασταν στα γραφεια και γλυφατε τι το παιζετε ολοι τωρα?εσεις βλεπετε τον βουλευτη σας να παιζει χαρτια και ταβλι στα καφενεια και μετα να πηγαινει να ψηφιζει τα νεα μετρα.. και διαμαρτυρεστε οτι δεν εχετε δουλεια και λεφτα για πετρελαιο εχετε την πολη και την κατασταση που σας αξιζει.... συγχαρητηρια σε ολους ειναι πολλη αργα πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.