Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Παράπονα αναγνώστη για τη χορήγηση φαρμάκων

Είμαι ένας Φλωρινιώτης. Τα τελευταία οχτώ περίπου χρόνια, κάθε πρωί πρέπει να παίρνω για την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που έχω ένα nexium.
Έχοντας συνταγή από το Γ.Ν.Φ. πήγα σε φαρμακείο και με έκπληξη άκουσα και είδα την διαταγή του υπουργείου που λέει ότι τα φάρμακα αυτά θα χορηγούνται μόνο με συνταγή γαστρεντερολόγου κάθε φορά. Αν είναι δυνατόν...
Ξέρουμε όλοι ότι δεν υπάρχει γιατρός τέτοιος σε όλο τον νομό. Κάθε μήνα πρέπει να πηγαίνω ή στην Πτολεμαίδα (είναι ιδιώτης), ή στην Κοζάνη ή στην Έδεσσα. Απαράδεκτο, δεν δέχονται ούτε γνωμάτευση.

Αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ φίλε μου,αλλά λυπάμαι γι'αυτό που θα σου πω,στου "κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
    Δυστυχώς το πρόβλημά σου,όπως και πολλά άλλα ακόμα δυσκολότερα και χειρότερα δεν μπορούν να βρουν λύση γιατί αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης.
    Πολιτική εξαθλίωσης-αφαίμαξης και αφανισμού του Ελληνικού λαού.
    Εσύ άντε έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου και αν είσαι κατά τα άλλα καλά θα τα καταφέρεις να πας ως Κοζάνη ,σκέψου όμως τι τραβάει κάποιος που έχει απόλυτη αναπηρία,και χρειάζεται να πάει στην Κοζάνη ή την Καστοριά για να περάσει από την επιτροπή προκειμένου να μην του κοπεί η σύνταξη.
    Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται αυτή η καταστροφική πορεία της Ελλαδίτσας μας,όπου δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης εκτός από τους σύγχρονους δοσύλογους,που να είναι ικανοποιημένος από την πορεία της χώρας μας.

    Χρύσανθος cp.28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κυβερνητικός βουλευτής της Φλώρινας γνωρίζει ότι στο νομό δεν υπαρχει ούτε ένας Γαστρεντερολόγος; Ποιός θα εξυπηρετήσει τον κόσμο; Αν πάνε καμιά 20αριά άρρωστοι με τα βιβλιάρια στο γραφείο του τι θα γίνει; Θα καταλάβει επιτέλους τι ψηφίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.