Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Νίκη του Φιλώτα στην Κέρκυρα

Ικανοποιητική εμφάνιση έκανε ο Φιλώτας στην Κέρκυρα όπου και νίκησε την τοπική ομάδα του Α.Ο Φαίακα με 26-18 στο ματς της Κυριακής. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας έντονος σε στιγμές και άγχος αγώνας αλλά και συνάμα ένας αγώνας που δημιούργησε πολλές ελπίδες για την πορεία του πρωταθλήματος.
Ειδικότερα, το α’ ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά με τις παίκτριες του Φιλώτα να δείχνουν πολύ νωρίς ότι ήταν οι κάτοχοι του ρυθμού του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι διεκδικούσαν την νίκη της ομάδας τους, όπως είναι φυσικό, αλλά η στιβαρή άμυνα και οι οργανωμένες επιθέσεις του Φιλώτα έφεραν το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου στο 6-12 υπέρ του.
Στο β’ ημίχρονο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό αλλά με τις αθλήτριες του Φιλώτα να μπαίνουν στο γήπεδο ακόμα πιο αποφασισμένες για την νίκη σε σχέση με τις αθλήτριες του Φαίακα. Τα λάθος σφυρίγματα και οι αστοχίες των διαιτητών Κουρίκα Π. και Τζίμα Γ. από το Αγρίνιο, στην προσπάθεια τους να προστατέψουν την νεανική ομάδα του Φαίακα από τις έμπειρες παίκτριες του Φιλώτα, δημιούργησαν προσωρινά εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους επιτρέποντας τους γηπεδούχους να μειώσουν την διαφορά. Όμως όταν η ψυχραιμία επανήλθε στις τάξεις του Φιλώτα, η απόδοσή του καρποφόρησε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 18-26 παίρνοντας το ροζ φύλλο.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη τους. Επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την φιλοξενία του Φαίακα στην όμορφη Κέρκυρα καθώς και τους φίλαθλους που συνόδευσαν και υποστήριξαν την αποστολή.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ.: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (7), Φυλάκη Φ. (3), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (1), Τσουτσουλάκη Σ. (6), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (5), Χαριτοπούλου Ο. (4),.
Πέναλτι: 2/4 Δίλεπτες: 5
Α. Ο Φαίακας: (Αλαμάνου Σ. – Καζιάνη Ε.) Νικολαίδου Θ. (3), Βλαχοπούλου Α., Κοντούλη α., Παπαδηνοπούλου Κ. (1), Δούμπου Μ., Dalla E., Koraoi K. (5), Koraoi A. (2), Μάμαλου Ε., Βάπτιζα Ι., Ιμέρ Ι. (2), Μπράσου Α., Gsata R. (5).
Πέναλτι: 4/6 Δίλεπτες: 4
Δεκάλεπτα: 2-3, 3-9, 6-12 / 8-18, 12-23, 18-26.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.