Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αποκαλύψεις από το σημερινό «Πολίτη»



6 σχόλια:

  1. Παναγία μου.
    Τελικά ΛΕΦΤΑ υπήρχαν .... για τον Τυπογράφο Αριστείδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ."ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΑΛΥΨΕΙΣ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Κ. ΝΙΚΟΛΤΣΑΝΗΣ;ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΦΥΠΝΊΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. oikogeneia Aristeidoy.Bios kai politeia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νικολτσάνης έχει πατώσει (και δεν του φταίει κανείς - δυο άτομα δουλεύουν την εφημερίδα, ας κοιταχτούν στα μάτια... και με "ωριμότητα", να δουν για ποιο λόγο έφτασαν εδώ που έφτασαν).

    Τώρα απλά προσπαθεί να προκαλέσει μια αναστάτωση, είτε με την ελπίδα του ότι θα πάρει τα πάνω της η εφημερίδα (...?), είτε με έναν σχεδιασμό του τύπου "θα αποσυρθώ τώρα κοντά και φεύγοντας φροντίζω κάνω έναν ντόρο γύρω απο το όνομα της εφημερίδας, για να την μεταβιβάσει σε "άλλο άτομο".

    Όπως και να το κανείς, πλέον δεν χρειάζεται, ούτε εφημερίδες ο κόσμος, ούτε δημοσιογράφους. Υπάρχουν πολλά περισσότερα, καθημερινά προβλήματα επιβίωσης, απο την πολυτέλεια της "ενημέρωσης".

    Στο κάτω κάτω, οι περισσότεροι "δημοσιογράφοι" στην Φλώρινα, ούτε δημοσιογράφοι είναι στην ουσία, ούτε τους νοιάζει τι σημαίνει δημοσιογραφία και δεοντολογία. Όπως έκαναν το λειτούργημα, μια δουλειά για να ζήσουν, ας βρουν μια άλλη ενασχόληση τώρα και ας μην τρελαίνονται, ούτε να τρελαίνουν τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδή ρε μαγκίτες μόνο ο Γιαννάκης πήρε λεφτά ? μήπως πρέπει να ψαχνούν και άλλοι που παίρναν χρήμα ζεστό απο τον κουμπαρά του κάθε δημάρχου του κάθε νομάρχη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ τόσες δεκαετίες. Μόνο ο Γιαννάκης? Οι άλλοι που πέρναν απευθείας αποκλειστικότητες και μάλιστα τους διόριζαν και στο....δημόσιο για τις αγαθοεργίες επι πληρωμή βλ απεριόριστη προβολή πολιτικών στην Φλώρινα ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ? και δέν αναφέρομαι αποκλειστικά στον Πολίτη μία εφημερίδα μετρημένη, έχει πολλά ράμματα η λερωμένη γούνα που φορούσαν πολλοί δήθεν δημοσιογράφοι φωτογράφοι...προμυνήεται θύελλακαι σε λίγο μερικοι θα ντρέπονται που ήταν "δημοσιογράφοι". Η κουτουράτσα και ο πολίτης είναι η κορυφή του παγόβουνου του τί παιζόταν επι χρόνια στην Φλώρινα με λεφτά του Δημοσίου....μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος..μακάρι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικολτσάνη κλειστην ρε αγόρι μου. αφού δεν το αντέχεις το ζόρισμα να υπάρχουν καλυτεροι από εσένα παρά τα 20 χρόνια εμπειρίας σου. Τι μας παρουσιάζεις εδώ ρε ανίδεε εκδότη; Αυτά που πήρε ο Αριστείδου από τις άλλες του επιχειρήσεις εκτός από την εφημερίδα; Και με τέχνη αποφέυγεις να αναφερθείς στο πόσες διακυρήξεις/προκυρήξεις πήρε η δικιά σου εφημερίδα και του Αριστείδου όλα αυτά τα χρονια. Αυτό είναι μέτρο σύγκρισης για τις δυο εφημερίδες και όχι πόσα κερδίζει ο καθένας από όλες τις επιχειρήσεις του. Κάνε και εσύ τυπογραφείο να προσφέρεις και άλλες υπηρεσιες. Και τι λες στο τέλος; Ειλικρινά λέει δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσες διακυρήξεις μπορεί να έχει πάρει ο κ. Αριστείδου. Αντε Νικολτσάνη σε βλέπω σύντομα στα χνάρια του Τριανταφυλλίδη με ένα δωρεάν blog από το blogspot να προσπαθείς να χειραγωγήσεις τη κοινή γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.