Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Απομάκρυνση αμιάντου από τη δημοτική αγορά Φλώρινας

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του έργου «Αποξήλωση, συσκευασία και τελική διάθεση στοιχείων αμιάντου στεγάστρου Δημοτικής Αγοράς Φλώρινας», ο δήμος Φλώρινας κάνει γνωστό, με ανακοίνωσή του, πως από την Πέμπτη 7 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της αγοράς για τους πολίτες, τα οχήματα και την λειτουργία των καταστημάτων που βρίσκονται μέσα στις aστοές της αγοράς και τα καταστήματα που βρίσκονται αριστερά και δεξιά των κεντρικών εισόδων των στοών.
Συγκεκριμένα, θα αποκλειστεί η στοά των κρεοπωλείων, τα καταστήματα στις εισόδους της στοάς καθώς και η μισή στοά των ιχθυοπωλείων την Πέμπτη 07/06/2012 και την Παρασκευή 08/06/2012, ενώ η στοά των οπωροπωλείων, τα καταστήματα στις εισόδους της στοάς καθώς και η μισή στοά των ιχθυοπωλείων την Παρασκευή 08/06/2012 και το Σάββατο 09/06/2012.
Σε κάθε περίπτωση και αν οι εργασίες αποξήλωσης, καθαρισμού και ελέγχου ολοκληρωθούν νωρίτερα από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες τότε και μόνο τότε θα επιτραπεί η λειτουργία της κάθε στοάς χωριστά.

8 σχόλια:

  1. και η σκεπη του επιμελητηριου εχει αμιαντο.ποτε θα την αλλαξουν και στην παυλου μελα στην οικοδομη πανω απο το καφε μπος (boss)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://anastasiamoschovaki1.blogspot.gr/2010/12/blog-post_1081.html

    για να πάρουμε μια ιδέα για τις επιπτώσεις του αμίαντου στην υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ?
    ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ? ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗς ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΤΟΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΔΗΜΟΣ ΝΑ ΄΄ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    (ΤΟ 70% ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ -ΜΕ ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ- ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ30% ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΝΑΒΗΣ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ. κΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai h stegh ths agrotikhs trapezas ma amianto einai. poios tha thn allaxei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. YΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΞΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ??
    Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ???
    ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάζος ο βουνίσιος3 Ιουνίου 2012 στις 11:31 μ.μ.

    ευχαριστώ την Νέα Φλώρινα για την προσάρτηση μίας παλαιάς φωτογραφίας μου σχετικά με το θέμα στο κείμενο και κάποιους "άλλους" που άκουσαν τις επισημάνσεις μου για το καρκινογόνο αμίαντο στην αγορά μετά ...3 χρόνια! Ταχύτης χελώνας που λέμε στο βουνό μου!sms αυτοί στον πύργο της τέως νομαρχίας είναι τυφλοί ? στέγη αμιάντου πρώην χοτέλ αντιγόνη και πολυκατοικίες κοντα στο Κτελ Άν δέν τις βλέπουν απο εκεί άς ανεβούν στο σταυρό να τις δούνε Πάσχουμε απο τυφλούς και κουφούς στην Φλώρινα. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενεία των σχολίων και της..φωτογραφίας

    υγ πώς το είπε ο άλλος...ιπτάμενοι αρουραίοι ? μιλάμε πλαντάξαμε στα γέλια .Να πώ στον συνσχολιαστή ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ! απίθανος συνειρμός!!!!!! :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και η σκεπη του επιμελητηριου ΜΕΓΑΡΟΒΟΥ 19 εχει αμιαντο.ποτε θα την αλλαξουν και στην παυλου μελα 57 στην πανω απο το καφε μπος (bos)και στην οικοδομη απεναντι ξενοδοχειο λυγκος ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΜ 2 μιλαμε για το κεντο της πολης γιατι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαζαρε βουνισιε. τον χαρακτηρισμό των περιστεριών ως ιπταμενους αρουραιους, δεν τον ανακαλυψα εγώ. Παρακολούθησα κάπου (δεν μπορω να θυμηθώ που) ενα ντοκυμανταιρ για τα περιστερια και τις βλαβερες τους ιδιότητες. Εκει τα αποκάλεσαν ετσι. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα ψάξτο και θα εκπλαγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.