Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εργασίες απομάκρυνσης αμιάντου από τη δημοτική αγορά Φλώρινας

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του έργου «Αποξήλωση, συσκευασία και τελική διάθεση στοιχείων αμιάντου στεγάστρου Δημοτικής Αγοράς Φλώρινας», ο δήμος Φλώρινας κάνει γνωστό, με ανακοίνωσή του, πως από την Πέμπτη 7 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της αγοράς για τους πολίτες, τα οχήματα και την λειτουργία των καταστημάτων που βρίσκονται μέσα στις στοές της αγοράς και τα καταστήματα που βρίσκονται αριστερά και δεξιά των κεντρικών εισόδων των στοών.
Συγκεκριμένα, θα αποκλειστεί η στοά των κρεοπωλείων, τα καταστήματα στις εισόδους της στοάς καθώς και η μισή στοά των ιχθυοπωλείων την Πέμπτη 07/06/2012 και την Παρασκευή 08/06/2012, ενώ η στοά των οπωροπωλείων, τα καταστήματα στις εισόδους της στοάς καθώς και η μισή στοά των ιχθυοπωλείων την Παρασκευή 08/06/2012 και το Σάββατο 09/06/2012.
Σε κάθε περίπτωση και αν οι εργασίες αποξήλωσης, καθαρισμού και ελέγχου ολοκληρωθούν νωρίτερα από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες τότε και μόνο τότε θα επιτραπεί η λειτουργία της κάθε στοάς χωριστά.

1 σχόλιο:

  1. και η σκεπη του επιμελητηριου ΜΕΓΑΡΟΒΟΥ 19 εχει αμιαντο.ποτε θα την αλλαξουν και στην παυλου μελα 57 στην πανω απο το καφε μπος (bos)και στην οικοδομη απεναντι ξενοδοχειο λυγκος ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΜ 2 μιλαμε για το κεντο της πολης γιατι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.