Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο της Ο.Χ.Ε. προς τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Για τη στήριξη και τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στη διοργάνωση του αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας – Σερβίας στο Αμύνταιο, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη:

Αξιότιμε κύριε Ηλιάδη
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την συμβολή σας στην διοργάνωση του επίσημου αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Σερβίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών, που έγινε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στις 30 Μαΐου 2012.
Τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά η συνάντηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της πόλης του Αμυνταίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ήταν εντυπωσιακή.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την συνεργασία που υπήρξε και αποτυπώθηκε με την κάλυψη από μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, των εξόδων διαμονής και διατροφής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας των Γυναικών.
Ελπίζουμε και στο μέλλον, η συνεργασία που ξεκίνησε με αφορμή τον αγώνα Ελλάδας – Σερβίας να συνεχιστεί τόσο με τη διεξαγωγή και άλλων επίσημων διεθνών συναντήσεων, όσο και με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, που θα έχουν σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στο Νομό σας.
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΙΛΑΦΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.