Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο του δήμου Πρεσπών

Μέσα από το κάλεσμα που απευθύναμε στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εθελοντικής Καμπάνιας «LET’S DO IT GRECCE 2016 και την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος» στο Δήμο μας, καταφέραμε να πετύχουμε έναν αρκετά δύσκολο στόχο, τον καθαρισμό σημείων του Δήμου μας, κατά την διάρκεια των δύο αυτών εκδηλώσεων.

Καταφέραμε να φέρουμε κοντά πολλούς, διάφορους και διαφορετικούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών, με κοινό σκοπό και στόχο.

Με τη πολύτιμη συνδρομή, πετύχαμε όλοι μαζί να αναδείξουμε συλλογικά και μαζικά τόσο την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Γιατί ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες.

Σκοπός μας, η ανάδειξη του προσώπου των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάστηκαν σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.

Η ευαισθητοποίηση πολιτιστικών συλλόγων, Μελών της Μαθητικής Κοινότητας, απλών ανθρώπων κάθε ηλικίας, στην εφαρμογή δράσεων καθαρισμού και αισθητικής βελτίωσης του περιβάλλοντος, ήταν ιδιαιτέρως έντονη.

Συγκινητική η φιλότιμη προσπάθεια των Οργανωτών του Περιβαλλοντικού Σεμιναρίου (Κ.Π.Ε. Βεύης, Μελίτης και Καρπενησίου) που έκαναν τις ανάλογες προσπάθειες στον Άγιο Αχίλλειο.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν Φλώρινας ,τον πρόεδρό του κ. Μισαηλίδη Μιχάλη , τα μέλη του Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου, που έκαναν την φετινή πολύ αξιόλογη και σημαντική τους δράση για το περιβάλλον στον Δήμο μας στην Θέση Περβάλι και Βίγλα Πισσοδερίου δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό στην φύση.

Ευχαριστούμε όλους από βάθους καρδιάς, για την παρουσία και συμμετοχή.

Ευχαριστούμε τον κάθε ανώνυμο που έβαλε το λιθαράκι του στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.