Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα μεγάλα όχι της ιστορίας τα λέει ο λαός και όχι λιλιπούτειοι ηγέτες ή δικτάτορες» (video)

Γεμάτη μηνύματα με πολλούς αποδέκτες ήταν η ομιλία της πρώην προέδρου της Βουλής και προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην Κέλλη.

Αρχικά, η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στους βραβευθέντες μαθητές της κοινότητας και με αυτή την αφορμή τόνισε πως η σημερινή γενιά καλείται να ζήσει σε συνθήκες χειρότερες από τις προηγούμενες. «Σας καλώ να μην το δεχτείτε αυτό» είπε προς τους μαθητές και από όλους τους μεγαλύτερους ζήτησε «να μην το επιτρέψουμε να ζήσουν τα παιδιά μας χειρότερα απ’ ότι εμείς ή οι γονείς μας».

«Ο τόπος αυτός δεν ευτύχησε να εκπροσωπείται από αντάξιες ηγεσίες και επάξιες κυβερνήσεις, δεν ευτύχησε να υπηρετηθεί από δημόσιους λειτουργούς που να σταθούν στο ύψος της ευθύνης τους» υπογράμμισε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως η σημερινή κυβέρνηση δε θέλει να μάθει ο λαός την αλήθεια για το δημόσιο χρέος.

Στην πρώτη της ομιλία στην περιφέρεια, ως πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «το μνημόνιο δεν αποτέλεσε ποτέ πρόγραμμα διάσωσης του ελληνικού λαού, αλλά αποτέλεσε πρόγραμμα διάσωσης των γαλλικών των γερμανικών τραπεζών που κινδύνευαν το 2010 αν γινόταν διαγραφή του ελληνικού χρέους».

Δείτε αναλυτικά στο video όλη την ομιλία της.



Κατά την άφιξη της στην Κέλλη, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε και μια σύντομη δήλωση.


5 σχόλια:

  1. Ο προεδρος τα ξέρει αυτά.ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η Ραχήλ μαζί; Τι φοβερό ντουέτο; τις βλέπω σίγουρα να πιάνουν το...2%. Θα είχε πολύ γέλιο στην Κέλλλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η σειρα του μηχαλωλιακου στην κελλη με τον χασιδιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε μωρή....
    Η Ελληνική ιστορία έγραψε με χρυσά γράμματα το ΟΧΙ ενός δικτάτορα, είτε το θέλουμε είτε όχι.
    Δεν θα αλλάξεις εσύ την ιστορία μας ως έθνος, δεν θα αποδεχτούμε τη γνώμη σου σαν τα ανθρωπάκια δίπλα σου, που κυνηγώντας τη δημοσιότητα γλύφουν, απαξιώνοντας εαυτούς και αλλήλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, εσύ λιλιπούτεια είσαι, αφού στηρίζεις τους σοδομίτες, τους οποίους, μάλιστα, ως Πρόεδρος της Βουλής, τούς κάλεσες να τερματίσουν την παρέλαση του Αίσχους τους ("Gay Pride") μέσα στη Βουλή! Aϊ στο καλο σου κυρ;a μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.