Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας σε διημερίδα στη Σπάρτη

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης και μέλος της ΓΣΕΒΕΕ παραβρέθηκε στην Σπάρτη στις 14-17 Απριλίου 2016 όπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη στις 14-17 Απριλίου 2016 και είχε θέμα: "Mοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο, κοινή προσπάθεια και προοπτικές".

Την ευθύνη και τον συντονισμό είχε η διακοινοβουλευτική συνέλευση Ορθοδοξίας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Υφυπουργός κ. Αμανατίδης, εκπρόσωποι και Μητροπολίτες πολλών Ορθοδόξων Εκκλησιών, άνθρωποι του επιχειρείν, βουλευτές και εκπρόσωποι κυβερνήσεων από ορθόδοξες χώρες και η ΓΣΕΒΕΕ.

Τέλος συναποφασίστηκε η οργάνωση και στήριξη του παραπάνω εγχειρήματος, βοηθώντας τις μοναστηριακές πολιτείες αλλά και τις μικρές τοπικές μας επιχειρήσεις. Αναδείχτηκε η ανάγκη επίσης η επιγραφή με τη λέξη "ΚΑΝΩΝ" για την προώθηση στις ορθόδοξες κοινότητες (Οι Μουσουλμάνοι έχουν την ένδειξη θρησκευτικής αναγνωρισιμότητας στα προϊόντα: χαλάλ).

Με την ευκαιρία αυτή ο Πρόεδρος συναντήθηκε με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λακωνίας όπου συμφωνήθηκε τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λακωνίας να επισκεφθούν με επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Φλώρινας για σύναψη συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.