Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στον Διεθνή Αγώνα FIS – Κυπέλλου Ελλάδος

Κάτω από άριστες συνθήκες, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 70 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σ.Χ.Ο. Έσπερος Καλαμαράς την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας.

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Ζηλάκη Βασίλειο και Κωτόπουλο Γεώργιο στην κατηγορία των ανδρών. Την ομάδα συνόδεψε σαν αρχηγός αποστολής ο έφορος καταβάσεων του Συλλόγου Δούμτσης Κυριάκος. Πέρα από το εθνικό πρωτάθλημα, ο αγώνας είχε και διεθνή χαρακτήρα με συμμετοχές από την Τουρκία και την Κύπρο.

Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης (σλάλομ). Με βάση τα ενοποιημένα αποτελέσματα της διεθνούς διοργάνωσης, έλαβαν τις παρακάτω θέσεις, ο Ζηλάκης Βασίλειος ήταν 12ος και την πρώτη και την δεύτερη μέρα, ενώ ο Κωτόπουλος Γεώργιος τερμάτισε στην 21η και 25η θέση αντίστοιχα.

Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας πέτυχαν πολύ καλούς χρόνους και κατάφεραν να βελτιώσουν τους προσωπικούς τους βαθμούς FIS. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και με ελάχιστη αγωνιστική προπόνηση λόγο έλλειψης χιονιού, έδειξαν ότι με όπλο την μεγάλη τους εμπειρία πλέον, μπορούν να πετύχουν αξιέπαινα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στο ίδιο χιονοδρομικό κέντρο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr, και http://data.fis-ski.com/alpine-skiing/results.html, (για τα αποτελέσματα της Διεθνούς Διοργάνωσης)

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.