Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Στην τρίτη θέση οι παγκορασίδες του Ήφαιστου Φλώρινας

Τα κορίτσια του Ήφαιστου Φλώρινας τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος παγκορασίδων του Γ’ ομίλου της ΕΣΠΕΜ με ένα βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση που οδηγούσε στην τελική φάση των ομίλων.
Συγκεκριμένα έκαναν 13 νίκες και 5 ήττες, εκ των οποίων στις τρεις αναμετρήσεις έχασαν με σκορ 3-2 και μάλιστα εκτός έδρας.
Στην τελική φάση πέρασαν:  Α΄ όμιλος Πιερικός Κατερίνης, Β' όμιλος: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Γ' όμιλος ΑΠ Καστοριάς και ΓΣ. Γρεβενών.

Η ίδια ομάδα συμμετείχε και στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΜ κατακτώντας την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η συμμετοχή είχε στόχο την αποκτήσει εμπειριών μια και οι ομάδες στην κατηγορία αυτή ήταν ανώτερες ηλικιακά και αγωνιστικά.

Στη φωτογραφίες όρθιες από αριστερά: Βοζινίδου Μάγδα, Αμπα Αναστασία, Πετκάνη Δομνήνα, Ζιβόντση Ελένη, Μιτσκοπούλου Βάσω, Αγγελίδου Ελένη.
Καθήμενες: Τόνα Δήμητρα, Μπιβόλτση Ντίνα, Νάστου Ευαγγελια, Τζώτζη Μαρκέλα, Βελιάνη Ευαγγελία, Ράμα Φαβιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.