Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

1ο Συνέδριο Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας

Σας προσκαλούμε στο Επιστημονικό Συνέδριο Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «Οικοδομώντας τη συνεργασία και την αποδοχή στο σχολείο» που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή και τα Μέλη Π.Ο.Δ.Π. του Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού, τους Σχολικούς Συμβούλους και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2016 στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη από τις 9.00 πμ. - 18.00 μμ.

Επίσημη έναρξη 31 Μαρτίου 2016, ώρα 9.00 πμ.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας
Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Συντονιστής Ε.ΣΥ.Δ.Π. Δυτικής Μακεδονίας

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.