Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτιά για το «Florinano»!

Το πρώτο βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Nanodiode κέρδισε το φιλμ «Florinano», που αποτελεί παραγωγή της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και των δημοτικών σχολείων Αμμοχωρίου και Βαρικού.
Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση, σε έναν μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μαθητικού φιλμ για τη νανοτεχνολογία και αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook έγινε και η επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος, με τα τρία πρώτα φιλμ στη βαθμολογία.
1. Florinano - 82%
2. I.M. Panagiotopoulos School - 81%
3. 6th Junior High School of Heraklion - 75%


4 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλειά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κυρία Σπύρτου! Μπράβο και σε όλους τους συμμετέχοντες και τους μαθητές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ευχάριστο κι ελπιδοφόρο αυτό νέο εμπεριέχεται ένα ακόμη ευχάριστο κι ελπιδοφόρο νέο, στις συμμετοχές, που και αυτές κάτι σημαίνουν:
    Ισπανία: 2 από ιδιωτικά κολλέγια
    Ουγγαρία: 2
    Τουρκία: 1
    Σύνολο: 5

    Ελλάδα: 6! Και...
    1η θέση: Τα "αστέρια" μας! "Κόντρα" σε...
    2η θέση: Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου (Παλλήνη Αττικής, ιδιωτικό Σχολείο)
    3η θέση: 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης
    Εκπαιδευτική Αναγέννηση – "Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου" (Αφίδνες Αττικής, ιδιωτικό Σχολείο)
    Αθανάσιο Μπόλλο, από το Γυμνάσιο Καρπερού Γρεβενών, ένα χωριό 556 κατοίκων, Τοπικής Κοινότητας 913, Δημοτικής Ενότητας 1.558 κατοίκων!
    Νικόλα Ραχιώτη, από το 1ο Γυμνάσιο Ζωγράφου Αττικής.

    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, πολλά περισσότερα δε στη δική μας ομάδα.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σας το μεταφράσω ποιο λαικά το...florina no έίναι αγγλιστί τίτλος που σημαίνει η Φλώρινα είπε το ΟΧΙ. Συντριπτικό ΝΟ στο δημοψήφισμα και ο Τσίπρας μετά είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Συντριπτικό ΟΧΙ στα νέα μέτρα απεργεία είπε στην απεργία η Φλώρινα και ο Τσίπρας θα πει το ΝΑΙ . Για να παραμυθιαζόμαστε τις ¨"πρωτιές" στα ΝΟ στον ΝΟΝΟ και στα ΠΙΝΟ ΚΙΟ. Βρεγμένα ΣΠΙΤΟξυλα Να ΝΟ Τεχνολογίας ...Στην Ακαδημία σπουδάζουν καλά την Λεξιπαιγνία ή κάνω λάθος;;; Χάσαν και οι λέξεις το νόημα ύπαρξης τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.