Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Σύλληψη 45χρονου σε περιοχή του Αμυνταίου για κατοχή ναρκωτικών

Tο βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του Αμυνταίου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 23,43 γραμμαρίων και συσκευασίες με σπόρους κάνναβης μικτού βάρους 3,91 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. Φτάνει ρε με τα ναρκωτικά! Κάθε 3 και λίγο τις ίδιες ειδήσεις ακούμε. Μην αγοράζετε, μην πουλάτε! 45 χρονών ο άλλος και κλείνει το σπίτι του για μερικά γραμμάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα δεν κλείνει θα πληρώσει κάνα 80ευρω δικαστικά έξοδα μετά από 3-4 χρόνια που θα γίνει το δικαστήριο και μια ποινή με αναστολή επί τριετίας , το χαρτί και οι εργατοώρες που ξοδεύτηκαν πιο πολύ κοστιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο στιγματισμός που θα υποστεί ο εν λόγω κύριος –για ψύλλου πήδημα και χωρίς να ενοχλήσει κανέναν– πόσο αποτιμάται;
      Διογένης

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.