Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας (video)

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε, για άλλη μια χρονιά, ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Δεξιώσεων «Ι.&Ν. Χρυσοχοίδης».
Η βραδιά ξεκίνησε με τις ευχές των επισήμων, ενώ στη συνέχεια η πρόεδρος του Λ.Ε.Φ. Λέτη Κωνσταντινίδου έκοψε τη βασιλόπιτα και τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
Την αρχή στο γλέντι έκαναν τα μικρά χορευτικά τμήματα του Λυκείου, υπό την καθοδήγηση των Γιάννη Κωνσταντίνου και Ήρας Κολώνη, ενώ το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ατελείωτο χορό.



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του χορού. Συγχαρητήρια και στους χοροδιδασκάλους και στους μικρούς και μεγάλους χορευτές. Ηταν απο τις πιο επιτυχημένους χορούς του Λ.Ε.Φ. Επισης ειχε τον περισσότερο κοσμο απο κάθε άλλη χρονια.
    Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και χορευτές του ΛΕΦ... Ήταν ο καλύτερος χορός που είχε γίνει... Και ένα τεράστιο μπράβο επίσης στους χοροδιδασκαλους που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους για τον χορό... Και για να μην ξεχνιόμαστε ο χορός είναι το καλύτερο φάρμακο για να επουλώσεις τις πληγές που σου προξενεί η ζωή... Και πάλι συγχαρητήρια...!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το χορό.Ντοπή σ΄αυτούς που κάπνιζαν ασύστολα, χωρίς να σεβαστούν τα μικρά παιδιά.Μπράβο σ΄ αυτές και αυτούς που κάπνιζαν στην είσοδο και έξω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους διοργανωτές. Όπως και ο χορός της Ευξεινου Λέσχης είχε εξαιρετική επιτυχία, σε αντίθεση με χορούς συλλόγων που προηγήθηκαν, που φθίνουν διαρκώς εξαιτίας της εσωστρέφειας και των προσωπικών φιλοδοξιών που απομακρύνουν τον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.