Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το ΕΒΕ Φλώρινας στην παρουσίαση του πρώτου επιχειρηματικού οδηγού στα Τίρανα

Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βυσσίνης Ιωάννης του Επιμελητηρίου Φλώρινας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτου επιχειρηματικού οδηγού «Hellenic - Albanian Business Relations INDEX», που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα στις 26-01-2016.
Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση μια και που το επενδυτικό περιβάλλον της Αλβανικής πλευράς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο Γ. Γραμματέας Εμπορικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων κ. Γ. Τσίπρας. Την Αλβανική πλευρά εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πελέτη.
Το Επιμελητήριό μας με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τιράνων κ. Ν. Jaka, την Πρόεδρο κα. Ines Muco Stepa και τον Αντιπρόεδρο κ. Arben Shkodra της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Αλβανίας.
Τέλος, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκαν με τον Πρόξενο της Ελλάδος στην Αλβανίας και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αναδείχθηκε η ανάγκη καλύτερων συνεργασιών στους τομείς εμπορίου, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριό μας το 2014 είχε υπογράψει Σύμφωνο συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Αλβανίας, το οποίο αποδέχεται η νέα διοίκηση. Έτσι σε σύντομο διάστημα θα επισκεφθούν το Επιμελητήριό μας επιχειρηματίες και παράγοντες της Αλβανικής πλευράς.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.