Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο ραντεβού της «Ακαδημίας Οίνου» του Αριστοτέλη (video)

Πολλοί φίλοι του κρασιού έδωσαν το παρόν στην πρώτη συνάντηση της «Ακαδημίας Κρασιού» του Αριστοτέλη το βράδυ του Σαββάτου.
Η Άρτεμις Τουλάκη και ο Κοσμάς Ρούφας, υπεύθυνοι της «Ακαδημίας», αναφέρθηκαν με λεπτομέρεια στον προγραμματισμό και στους στόχους, ενώ και ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σε αυτή τη νέα προσπάθεια.
Συμμετέχοντας κάποιος στην «Ακαδημία Οίνου», θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ποικιλίες ελληνικών κρασιών, να παρακολουθήσει διαλέξεις γευσιγνωσίας και μαθήματα χωρικής οινοποίησης, να γνωρίσει Έλληνες οινολόγους και οινοποιούς και να συμμετέχει σε εκδρομές σε αμπελώνες και οινοποιεία.
Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ., όπου θα γίνει οριστικοποίηση των εγγραφών και τα μέλη του τμήματος θα παραλάβουν το ποτήρι γευσιγνωσίας.





Τηλ. Επικοινωνίας 6944886566 και 2385022754
www.fsfa.gr/awa
www.facebook.com/awafsfa

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες αυτής της κίνησης ενημέρωσης για τα "περι οίνου". Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη αφού οι οινολόγοι μας είναι κάτοχοι βραβείων και διεθνούς εμβέλειας. Μπράβο στον Αριστοτέλη, μπράβο και στο ζεύγος των οινολόγων που θέλουν να μας πληροφορήσουν-ενημερώσουν-μυήσουν στα μυστικά αμπέλου και οίνου για ένα ολόκληρο χρόνο με κόστος ελαχιστότατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε συνέχεια του προηγουμένου σχολίου, τέτοια μαθήματα "περι αμπέλου και οίνου" υπήρχαν και στο Αμύνταιο στο παρελθόν, με μεγάλη επιτυχία.ΚΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες αυτής της κίνησης ενημέρωσης για τα "περι οίνου". Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη αφού οι οινολόγοι μας είναι κάτοχοι βραβείων και διεθνούς εμβέλειας. Μπράβο στον Αριστοτέλη, μπράβο και στο ζεύγος των οινολόγων που θέλουν να μας πληροφορήσουν-ενημερώσουν-μυήσουν στα μυστικά αμπέλου και οίνου για ένα ολόκληρο χρόνο με κόστος ελαχιστότατο. ΚΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.