Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Φόλες (ξανά) στη Νίκη

φωτ. αρχείου
Δυστυχώς το κτήνος της Νίκης ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά όμως ρίχνοντας φόλα μέσα στην αυλή σπιτιού, σκοτώνοντας έτσι έναν ακόμη σκύλο που δεν έφταιξε σε τίποτα ή καλύτερα, έφταιξε στο ότι προστάτευε το σπίτι, τον χώρο του.
Η Αστυνομία μας είχε διαβεβαιώσει ότι κάνει συχνά περιπολίες αλλά μάλλον δεν ίσχυε. Από δω και πέρα και επειδή όλως τυχαίως όλα τα περιστατικά είναι στην ίδια γειτονιά - μέρος, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και θα τα προστατέψουμε μόνοι μας.
Ίσως η ανοχή που κακώς δείξαμε, να την έλαβαν κάποιοι ως αδιαφορία. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Νίκης

13 σχόλια:

  1. Ορθώς διαμαρτύρεστε .Αναρωτηθήκατε όμως μήπως δεν ήταν φόλες αλλα δολώματα για την λύσσα των αλεπούδων ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δολώματα δεν τα ρίχνουν μες τις αυλές. Φόλα ήταν. Πρέπει επιτελους να ανοίξουν τα στόματα και να συλληφθεί το ανθρωποειδές κάθαρμα και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Φυλάκιση και βαρύ πρόστιμο. Πλησιάζει η ώρα του κτήνους.

      Διαγραφή
    2. τα δολώματα τα ρίξαν από αέρος με ειδικά αεροπλάνα αυτές τις ημέρες στην περιοχή .Δεν είμαι σίγουρη εάν τα δολώματα κάναν και ειδική επιλογή να μην προσγειωθούν κοντά η μέσα σε κατοικημένες περιοχές αυλές σπιτιών σχολείων κλπ.

      Διαγραφή
    3. Όταν την ρίχνουν μπροστά ή όπως έγινε στο τελευταίο θύμα μέσα στις αυλές τότε δεν νομίζω να είναι αλεπού ο στόχος.

      Διαγραφή
    4. 8:41 το παραμύθι με τα δολώματα έχει δράκο. Ποτέ δεν ρίχνουν μέσα σε κατοικημένη περιοχή και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ στην ίδια γειτονιά. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης. Ο δολοφόνος σύντομα θα συλληφθεί και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

      Διαγραφή
  2. Γενικά σαν άνθρωπος βλέπω τον σκύλο σαν μέλος της οικογένειας και όχι απλά σαν κατοικίδιο. Νιώθω ότι δεν θα ησυχάσω αν δεν βρω αυτόν που μου πήρε ένα κομμάτι από την καρδιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι όλοι να νιώθανε τα ίδια συναισθήματα με σένα. Αυτό που έγινε είναι έγκλημα και ο νόμος το αντιμετωπίζει σαν κακούργημα. Εύχομαι και πιστεύω ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να συλληφθεί σύντομα και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  3. Και γω υποστήριζω ότι οι φολες είναι κάτι απάνθρωπο αλλά αυτό με τα αδέσποτα έχει παρά γίνει.παντου περιττώματα αδέσποτων.Μετά πας σπίτι και δε ξέρεις τι να κανεις.είπαμε να τιμωρηθεί κάποιος αν ρίχνει φίλες μόνο σε σκύλους που έχουν ιδιοκτήτη.τώρα για τα αδέσποτα δε μπορούμε να τα θεωρούμε τόσο σημαντικά όσο οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απαράδεκτος , μόνο από τον διαχωρισμό που κάνεις και κατά την γνώμη μου και επικίνδυνος και αυτό που λες ,αν το πεις επώνυμα διώκεται ποινικά. Είσαι ικανός για όλα. Ντροπή σου . Τα αδέσποτα έχουν αισθήματα ,εσύ όχι και μεγαλύτερη αξία από σένα.

      Διαγραφή
    2. Eσύ έχεις ιδιοκτήτη;;;;; Ότι μας ενοχλεί το σκοτώνουμε . Ο ορισμός της ψυχοπάθειας.

      Διαγραφή
    3. Είμαι κάτοικος Μελίτης. Προχθές πήγα σε μια επίσκεψη σε σπίτι χωρίς κατοικίδια. Στο γρασίδι ένα σαπουνακι. Δεν ήταν όμως σαπουνακι ήταν το εμβόλιο της λύσσας. Τελικά μάλλον τους οικολόγους πρέπει να κυνηγάμε. Δεν αποκλείεται να είναι φόλα τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά μην αποκλείεται τα εμβόλια τα είδα με τα μάτια μου και δεν το άκουσα!

      Διαγραφή
    4. Τι λες μωρέ ??? Με αυτή την λογική στους αδέσποτους πρόσφυγες φόλα! !! Πας καλά? Ψάξε λίγο την ψυχολογία σου. Ίσως να χρίζει ιατρική βοήθεια! !!

      Διαγραφή
    5. 12¨: 29 ΕΊΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ;;;ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;; ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.