Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Εισήγηση του Φλωρινιώτη φιλολόγου Γιώργου Τζήμα στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας

Ο φιλόλογος του 1ου ΓΕΛ, Γεώργιος Τζήμας, παρουσίασε την εισήγησή του με τίτλο «Σχέση Ηθικής και Πολιτικής στη Ρητορική του Αριστοτέλη», στο 7ο πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας το οποίο διοργανώθηκε την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου του 2015 στο Κέντρο Ιστορίας.
Ο Γ. Τζήμας απέσπασε θετικότατες κριτικές για την επιστημονική του κατάρτιση, τόσο από το προεδρείο, τον Παναγιώτη Δόικο, Αν. Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Δημήτριο Παπαδή, διδάκτωρ και Υφηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Wurzburg, Καθηγηγή στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, όσο και από τους παρευρισκόμενους, όπως τον Κωνσταντίνο Νιάρχο, Καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Λονδίνου στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, Πρόεδρο της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας.
Η εισήγηση του φιλόλογου του 1ου ΓΕΛ μετά από επιθυμία του εκδότη Ηλία Βαβούρα θα τυπωθεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στο 14ο τεύχος του περιοδικού Φιλοσοφεῖν τον Ιούνιο του 2016.

Η εισήγηση, επειδή θα εκδοθεί, δεν είναι δυνατόν να παρουσιασθεί πριν τη δημοσίευση

12 σχόλια:

  1. Μπραβο κυριε !!! (+5 στο τριμηνο οπως ειπαμε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Γιώργο και εις ανώτερα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ. Τζήμα, πάντα δημιουργικός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που έχουμε στο νομό μας άξιους εκπαιδευτικούς και κυρίως στο πρώτο λύκειο.Συγχαρητήρια και εύχομαι σε ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο συγχαρητήρια πάντα άξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κύριε! (Αντε να βλέπουμε βαθμούς τώρα! ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ ευχάριστο να υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί στο νομό μας. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα σχόλια ίδια είναι. Ένας τα έγραψε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. 9:01 αυτά που γράφεις είναι η ακτινογραφία της ψυχής σου . Ξεκαβαλίκεψε , είναι δυσδιάκριτα τα όρια της υπέρμετρης φιλοδοξίας από την ανοησία.

      Διαγραφή
    3. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από αυτή την απάντηση ή κάτι διαφορετικό..Σου ξανά γράφω μήπως και το αντιληφθείς λόγω του επιπέδου σου από οτι καταλαβαίνω ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.