Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» στη Φλώρινα

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το αριστουργηματικό παραμύθι ¨Ο Μικρός Πρίγκιπας¨ του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ στην αίθουσα ¨Θόδωρος Αγγελόπουλος¨ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ώρα 18:00.
Μέσα από τα ταξίδια του σε πολλούς πλανήτες αλλά και στη γη, ο Μικρός Πρίγκιπας, ανακαλύπτει με τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές, την ματαιοδοξία, τη μιζέρια και τη μοναξιά των ανθρώπων, παραδίδοντας μαθήματα ταπεινότητας και ζωής. Μια υπέροχη διδακτική ιστορία, γεμάτη με βαθυστόχαστες παρατηρήσεις, σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση, είναι ¨Ο Μικρός Πρίγκιπας¨. Εφέ με φωτισμούς, εναλλασσόμενα κοστούμια, χορευτικά, αποτελούν μέρος της παράστασης, ενώ παράλληλα ο μικρός θεατής ¨ταξιδεύει¨ σε πλανήτες και στη γη, συμμετέχοντας επί σκηνής, στη θεατρική δράση του έργου.
Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, πρωτότυπη μουσική σύνθεση Θωμάς Βάκουλης, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Μαρία Χειμώνα, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Νάγια Γραικού, Όλγα Μαρκούλη.

Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις 6944062928.

Χορηγοί
Μακιγιάζ: Γαζέα Κωνσταντίνα
Επικοινωνίας: Νέα Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.