Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Αρχίζουν σήμερα οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού

Ξαναρχίζουν σήμερα οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με την ταινία:

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
(MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NATION)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10: 17:30 και 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/10: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 6/10: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ ΜακΚουάρι
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 132'

Είστε έτοιμοι; Αν ναι. κανείς δε φέρει ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει, καθώς ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει και, μαζί του, η πέμπτη κινηματογραφική ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Τομ Κρουζ, σε εξαιρετική, όπως πάντα, φόρμα, συμμετέχοντας, ο ίδιος, στα stunts των περισσότερων επικίνδυνων σκηνών, ξαναβρίσκει τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Σάιμον Πεγκ, και η ομάδα έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να ενορχηστρώνει άψογα τα απαιτητικά γυρίσματα!
Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο. δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι!

3 σχόλια:

  1. Πάλι οι λιγοστοί σταθεροί θα το κρατήσουμε ζωντανό το σινεμά. Και μερικοί φοιτητές...Οι περισσότεροι Φλωρινιώτες έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν...Μη χάσουν τον πεζόδρομο και δεν είναι in και γίνουν out....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε εμείς ερχόμαστε από το Σκληθρο για το Σινεμά...100 χιλιόμετρα πήγαινε έλα και δεν πάτε εσείς που είστε δίπλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. samsung full hd 3d 60in

    me blueray kai home cinema

    oute apo exo den pernao!
    kai nai den imaste oloi pomantikoi!

    pes mou ena + pou exi apo tin zestasia tou spitiou mou
    kai tis oikogenias mou.

    palia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.