Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας Τρ. Ρασάικος

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Φλώρινας της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας υπέβαλε, επικαλούμενος καθαρά προσωπικούς λόγους, ο Τραϊανός Ρασάικος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή παραίτησης που κατέθεσε στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, "εξακολουθώ να πιστεύω και να υπηρετώ αταλάντευτα τις διακηρυσσόμενες αρχές και αξίες της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την οποία εκλέχτηκα, εκφράζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εμπιστοσύνη μου στους άξιους συναδέλφους του συνδυασμού".

Τη θέση του θα καταλάβει ο Μιχάλης Τσιώκας.

8 σχόλια:

  1. Και πολύ άργησε. Έτσι κι αλλιώς δεν πατούσε στα συμβούλια όπως και οι άλλοι του Στάθη.Ας παραιτηθούν όλοι να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ('Η ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ...) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΡΑΙΑΝΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΓΟΗΤΕΥΕ.ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΣΟΦΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ... ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Τραιανέ
    Η αιφνίδια αποχώρηση σου από το Δ.Σ. σημαίνει πολλά.

    Στην πολιτική δύο παράγοντες να θυμάσε ότι ισχύουν που πρέπει να τους τηρήσεις

    1. Οι Αρχές ,οι Αξίες και η προσήλωση σου σε αυτά.
    2.Η Συνέχεια η Συνέπεια αλλά και ο Αδιάκοπος Αγώνας

    Ο καθένας μας με όσες αντοχές και ωρίμανση διαθέτει τις τηρεί πιστά σε όλη του την ζωή. Τόσο τα έργα μα κυρίως οι πράξεις χαρακτηρίζουν έναν πολιτικό ανδρα. Η πορεία είναι δύσκολη και τον τερματισμό λίγοι τον αντέχουν.

    Η επιλογή σου παραμονές της 28ης Οκτωβρίου και η αντικατάσταση σου από τον Τσώκα Μιχάλη ένα παλαιότερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μου λέει "κάτι" αν όχι πάρα πολλά τόσο προσωπικα για σένα όπως ως πολιτική κίνηση στον συνδιασμό του Στάθη Κωνσταντινίδη πρώην βουλευτή επι πολλά έτη της ΝΔ στην Φλώρινα ο οποίος εκτιμώ ότι έμεινε χωρίς εσένα στο Δ.Σ. ...Η κίνηση σου αυτή ούτε τυχαία ούτε αυθόρμητη είναι ούτε είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας . Προδιαγράφει εξελίξεις πρόσωπα καταστάσεις μελλοντικές ανακατατάξεις αλλα και διαθέσεις που δεν ήταν ξεκαθαρισμένες πιο πρίν.Όπως κατάλαβες "η πόρτα σιωπηλα έκλεισε" και για σένα εν αντιθέση με πρίν πέντε χρόνια ....Έκανες το χατίρι όσων σε πολεμούσαν φανερά μα κυρίως κρυφά. Τους ικανοποίησες τους έδωσες χώρο και έφυγες....έτσι απλά. Δέν γνωρίζω , εάν ζούσε ο πατέρας σου ο Ηλίας, εάν συμφωνούσε με την στάση και την πορεία σου αυτή .Εκτιμώ πώς ..........

    Τραιανέ
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου τόσο σε σένα όσο και στην οικογένεια σου τα οποία έχουν μεγαλύτερη αξία από το θολο τοπίο της πολιτικής ενασχόλησης με τα "κοινά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai allos se ligo 8a parei ton idio dromol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ακριτιδης είναι ο επόμενος;
    Δεν πατάει σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο;
    Ενω παλιότερα όσο υπήρχαν οικονομικά κίνητρα συμμετείχε παντού. Δ. Σ Επιτροπές κ.α
    Αυτό είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά; έτσι ενδιαφέρεται για τους δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mipos o traianos exase tin rithmisi ston dimo poy eixe kai fovithike ton vosko min ton kanei rompa,,,,,??giati me ton neo nomo o simvoulos den prepei na xrwstaei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mήπως έπρεπε ο Τσώκας να μπει στο δημοτικό συμβούλιο;;;;Μήπως και ο Τραϊανός βόλευε;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.