Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Τσώκας

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο «κρέμασε» στο στήθος ο Στέργιος Τσώκας, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος -17. Φαντασία, αποτελεσματικότητα, απόλυτη υπεροχή ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά της κυριαρχίας του. Στον τελικό αντιμετώπισε και νίκησε τον Τικτόπουλο (ΟΣΑ) 15-9.
Πολύ καλή εμφάνιση και για τα κορίτσια του ΟΞΙΦ, με τις Μοσχοπούλου και Χατζάρα να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.
Στους αγώνες που έγιναν στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν 54 αγόρια και 45 κορίτσια.

Στο εξωτερικό είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση του Μάξιμου Βασταρδή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στο Μάντσεστερ με την 35η θέση σε 132 συμμετέχοντες.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου με την ομάδα του ξίφος ασκήσεως να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών – Γυναικών ενώ στο Sattelite Cup του Βελιγραδίου θα αγωνισθεί ο Τσώκας Νικόλαος.

Πυκνώνουν οι συμμετοχές στο 5ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων, που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα στις 17 και 18 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν δηλωθεί 7 χώρες (Ελλάδα-Αργεντινή-Μεγ.Βρετανία-Δανία-Ουγγαρία-Σλοβενία-Σερβία), ενώ προβλέπεται να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 83 συμμετοχών.

Ανακοινώθηκε, τέλος, το εφετινό πρόγραμμα του KIDS GP. Η δημοφιλής σειρά αγώνων ξιφασκίας για παιδιά, ξεκινά από την Θεσσαλονίκη (21-22 Νοεμβρίου), συνεχίζει στην Φλώρινα (19-20 Δεκεμβρίου), στα Ιωάννινα, την Κρήτη και ολοκληρώνεται στην Αθήνα. Ειδικά φέτος, μετά την διοργάνωση της Φλώρινας ακολουθεί 3ημερο προπονητικό κάμπ (21-23 Δεκεμβρίου).

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.