Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σπουδαίες μεταγραφές για την ομάδα μπάσκετ του «Αριστοτέλη» (video)

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του «Αριστοτέλη», ενόψει της έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 11 Σεπτεμβρίου.
Φέτος, η ομάδα παρουσιάζεται περισσότερο ενισχυμένη μετά την ολοκλήρωση και των μεταγραφών, αφού κατόρθωσε και «έκλεισε» παίχτες με μεγάλη εμπειρία όπως ο Παντελής Παπαϊωακείμ, ο Σπύρος Κέκελης και ο Πέτρος Ρούζιος.
Έτσι, το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Δημήτρης Ταρενίδης, Σπύρος Κέκελης, Πέτρος Ρούζιος, Τηλέμαχος Κεσίδης, Κωνσταντίνος Καραβατάκης, Δημήτρης Μαυρουδίου, Μάνος Παπαδημητρίου, Αντώνης Βίτκας, Κωνσταντίνος Αραπίδης, Χρήστος Βασιλείου και Παντελής Παπαϊωακείμ, συν τους παίχτες της εφηβικής ομάδας.
Το προπονητικό team αποτελούν οι Παντελής Μαυρουδίου, Παναγιώτης Κοίδης και Αδάμ Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του συλλόγου στο τμήμα καλαθοσφαίρισης είναι ο Άγγελος Βίτκας και συνεργάτης του τμήματος ο Ιωάννης Ελευθερίου.


1 σχόλιο:

  1. Ας ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωσουν την χρόνια χωρίς παρατράγουδα και με 1 ροζ φύλλο αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.