Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλήματα στην υδροδότηση της Φλώρινας

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κατά την 20/09/2015 και 21/09/2015 προκλήθηκε πρόβλημα στη λειτουργία του διυλιστηρίου στη Δροσοπηγή, με αποτέλεσμα να ελαττωθεί η παροχή υδροδότησης της πόλης Φλώρινας και να μειωθούν τα αποθέματα νερού στις υδατοδεξαμενές της πόλης.
Με την υποχώρηση των καιρικών φαινομένων, η λειτουργία του εξωτερικού υδραγωγείου της πόλης Φλώρινας αποκαθίσταται σταδιακά.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές για την κατανόησή τους και τον περιορισμό της χρήσης του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες.

Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

4 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπεστε καθόλου να μην ενημερώνετε τον κόσμο έγκαιρα........... ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Είχαμε 50% νερό για ένα βράδυ χωρίς προειδοποίηση... Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει μετά; τσουνάμι; ανεμοστρόβιλος; Δεν ξέρω που οδεύουμε πια, αυτή η αβεβαιότητα και το χάος μόνο αναρχία μπορούν να φέρουν.

      Διαγραφή
    2. Όταν βρέχει πολύ έχει πρόβλημα το διυλιστήριο, όταν δεν βρέχει έχουμε λειψυδρία!!!!!!! Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο δεν έχουμε νερό!! πού? στη Φλώρινα που ο μέσος όρος βροχοπτώσεωνς είναι από τους μεγαλύτερουσ στην Ελλάδα!!. γιατί δεν λέει κανένας τηα αλήθεια επιτέλους!! για το απαρχαιομένο δίκτυο και την έλλειψη δεξαμενών για την αποθήκευση του νερού. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

      Διαγραφή
  2. Κυριε 2.46 εμείς δεν είχαμε ούτε σταγόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.