Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σ. Σαπαλίδη

Ο Βουλευτής Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 6:30 μ.μ τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα. Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο ενδελεχώς για θέματα, προβλήματα και πρωτοβουλίες του Ε.Β.Ε. και κυρίως για τη σύναψη εμπορικών σχέσεων με τα όμορα κράτη, για τη δυνατότητα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο νομό μας. Συμφώνησαν ως προς την προτεραιότητα και συγκεκριμένα ως προς το τετράπτυχο, οδικοί άξονες- υποδομές, ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΔΕΗ, αγροτικά, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο λυπηρό και συγχρόνως απογοητευτικό αποτέλεσμα της κρίσης που είχε ως επακόλουθο τη μείωση των επιχειρήσεων από 4.300 σε 3.700 περίπου.
Τέλος, δεσμεύτηκαν να ξανασυναντηθούν αρχές Οκτωβρίου στα πλαίσια της συνάντησης όλων των φορέων για την προώθηση των ανωτέρω θεμάτων.

Γραφείο Τύπου
του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη

2 σχόλια:

  1. 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και λίγα λες. Ο άνθρωπος είναι άσχετος εντελώς. Όσο για την παράταξη ,ποτέ δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις μ΄ αυτήν. Για την πάρτη του έτρεχε μόνο. Περαστικός είναι από τη Ν.Δ

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.