Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Με ιδιαίτερη συγκίνηση έγινε το τρισάγιο των Τραϊανού Παπαγεωργίου και Ευάγγελου Πέτρου

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη των Τραϊανού Παπαγεωργίου και Ευάγγελο Πέτρου.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους, όπως και τη μνήμη αυτών των πολύ σπουδαίων ανθρώπων.
Ευχαριστούμε θερμά των Σύνδεσμο διαιτητών Φλώρινας, τον Σύλλογο του Π.Α.Σ. Φλώρινας (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) για την παρουσία του στην εκδήλωση, όπως επίσης και τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Κοζάνης, που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του μίνι τουρνουά.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε φυσικά με τρισάγιο στη μνήμη των δύο συνανθρώπων και φίλων μας που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς από κοντά μας, το οποίο τέλεσαν οι πατέρες της ενορίας της Αγίας Παρασκευής, ο πατήρ Δημοσθένης και ο πατήρ Νικόλαος.
Στη συνέχεια ο «Λάτος» πήρε το μικρόφωνο και αφού χαιρέτησε τον κόσμο και τις ομάδες κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να χαιρετίσουν τους εκλιπόντες και στη συνέχεια τον εκπρόσωπο του συνδιοργανωτή Π.Α.Σ. κ. Βλαχογιάννη για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα για τον Σύλλογό του, όπως και τον κ. Θεοδωρόπουλο εκ μέρους του συνδέσμου διαιτητών Φλώρινας. Κατόπιν αυτού κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τέκνα των εκλιπόντων, Γιώργος Πέτρου (Πίκις) και Γιώργος Παπαγεωργίου (Γώγος), οι οποίοι και τιμήθηκαν για λογαριασμό των πατεράδων τους. Οι στιγμές αυτές αποθανατίστηκαν και θα αποτελέσουν ιστορικό κομμάτι της εκδήλωσης. Στη συνέχεια και αφού οι ομάδες των Μέγα Αλέξανδρου και Π.Α.Σ. Φλώρινας έκαναν ζέσταμα, ξεκίνησαν αντιμέτωπες το τουρνουά. Για τον ΜΕΓΑ στην αρχική 11άδα ξεκίνησε ο Πίκις με το περιβραχιόνιο του αρχηγού τιμητικά, τον οποίο στο 10λεπτο και φορώντας κι αυτός το περιβραχιόνιο αντικατέστησε ο δικός μας Γώγος. Το παιχνίδι ήταν κλειστό με την ομάδα του Π.Α.Σ. να είναι πιο επιθετική και στο τέλος του 45λεπτου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα 0-0. Στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι ομάδες του Π.Α.Σ. Φλώρινας και του ΠΑΟΚ Κοζάνης, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή της και να μπαίνει πολύ δυνατά στις φάσεις, κερδίζοντας τον Π.Α.Σ. με 1-0 με ελεύθερο χτύπημα πέναλτι στα μέσα του ημιχρονίου. Στο τρίτο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου και του ΠΑΟΚ Κοζάνης, το οποίο έληξε 0-0 και το οποίο είχε αρκετές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου κυρίως. Οι συνθέσεις δεν έχουν καμία σημασία. Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των Συλλόγων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Δείτε πολλές φωτογραφίες εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Ο " ΛΑΤΟΣ " ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ...Κος ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ !!!!
    ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.