Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

28χρονος προμηθευόταν ναρκωτικά χάπια από φαρμακεία της Φλώρινας με χρήση πλαστών ειδικών συνταγών

Χθες (20.08.2015) το μεσημέρι στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 28χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από ενδελεχή αστυνομική έρευνα ο 28χρονος είχε προμηθευτεί με χρήση πλαστών ειδικών συνταγών ναρκωτικών από φαρμακεία στη Φλώρινα, πέντε κουτιά με ναρκωτικά χάπια.

Οι προαναφερόμενες ειδικές συνταγές ναρκωτικών κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία -1- πλαστή σφραγίδα νευρολόγου ιατρού,
• μία -1- σφραγίδα αρίθμησης,
• εννέα -9- πλαστές ειδικές συνταγές ναρκωτικών,
• ένα -1- μπλοκ ειδικών συνταγών ναρκωτικών και
• ένα -1- κουτί με είκοσι έξι (26) ναρκωτικά χάπια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

6 σχόλια:

  1. Η Φλώρινα έχει γεμίσει εμπόρους! !!Τα 15χρονα σέρνονται την νύχτα!!!! Ξυπνήστε! Η αστυνομία δεν είναι μόνο για κλήσεις και φύλαξη συνόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνα πρώτα εσύ, εάν έχεις κάτι συγκεκριμένο πήγαινε να το καταγγειλεις έστω και ανώνυμα

      Διαγραφή
  2. Άμα είναι έτσι οι έμποροι εγώ είμαι ο Πάπας! Σοβαρευτείτε λίγο ρε, έχετε δει ποτέ τι έχει ένας πραγματικός έμπορος όταν τον συλαμβάνουνε;Όταν δείτε θα μάθετε να ξεχωρίζετε τον απλό χρήστη απο τον έμπορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η αστυνομία και οι γονεις πρέπει να συμβάλλουν στο εργο αυτό,ο καθένας με τον δικό του τρόπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα και κυρίως οι γονείς, το παν είναι η πρόληψη!

      Διαγραφή
  4. Πρπσωπικά το γνωρίζω το παιδί και σας διαβεβαιώ οτι είναι ένα απο τα καλύτερα παιδιά άριστος στην δουλειά του και ιδιαιτέρος συμπαθής. Όταν έμαθα οτι πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο αρχικά νόμισα οτι πρόκειται περί συνωνυμίας, αλλά μετά μου το επιβαιβέωσαν.Τέλος πάντων, κρίμα γιατί είναι πραγματικά πολύ αξιόλογο παιδί ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως του ήρθε να κάνει τέτοια κουταμάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.