Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις «Πρέσπες 2015» - Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων (video)

Στις 21 και 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις «Πρέσπες 2015», το πρόγραμμα των οποίων παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου.
Τόσο ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων, Γιώργος Λιάνης, όσο και η πρόεδρος του Οργανισμού, Χρύσα Μάντση, εστίασαν στη φετινή ιδιαιτερότητα της συμμετοχής των «Πρεσπών» σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τον γενικό τίτλο «Οι κυρίες των λιμνών».
Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στον Άγιο Αχίλλειο, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Αρχαίο Αίμα», που αποτελεί παραγωγή των «Πρεσπών». Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου.
Το Σάββατο 22 Αυγούστου, στον Άγιο Αχίλλειο ή στη Φλώρινα, θα δοθεί συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαία και τον Ζαχαρία Καρούνη.
Παράλληλα, την Κυριακή 23 Αυγούστου στη Βεγορίτιδα, οι «Πρέσπες» θα είναι αρωγός της συναυλίας του Σάκη Ρουβά με το «Άξιον Εστί».
Σημαντικό γεγονός θα αποτελέσει η παρουσία στις εκδηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Ξυδάκη και ενδεχομένως τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο.


16 σχόλια:

  1. καλα ρε, τον ρουβά βρήκατε να φερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είστε μάγκες δε θα κινείται φύλλο στον Ρουβά μετά το βιντεάκι του για το "ΝΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ρουβάς έτσι και αλλιώς θα έχει πολύ κόσμο.εκείνο τον πακι και τον χοντρό καμένο τι μας τους κουβαλάει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις 23 Αυγούστου το Πατελε θα βουλιάξει από τον κόσμο που θα πάει να ακούσει τον Ρουβά και στις 22 θα βουλιάξει ο αγιος αχιλειος από το βάρος του Καμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ο Λιάνης και η παρέα του ελέγχουν τα πρέσπεια;;;;;; Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσει ο Αντωνιάδης.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πρέσπεια υπόθεση της Φλώρινας. Οι Πρέσπες υπόθεση της Καστοριάς. Ούτε ένα δρόμο της προκοπής δεν έχουν που να τις συνδέει με ΤΗΝ Φλώρινα. Γιορτές και πανηγύρια , ουσία ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάει μέσω , Βίγλας, για να δει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο οδικό δίκτυο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αόρατοι βουλευτές της Φλώρινας δεν συμμετέχουν πουθενά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτακτο !
    Και φετο θα κανουν την εμφανιση κομητες στις πρεσπες...
    Μετα απολυτη ησυχια μεχρι τον αυγουστο του 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αναρχοαυτονομος βαρκάρης2 Αυγούστου 2015 στις 10:38 π.μ.

    Ομολογουμένως ο Γιώργος Λιάνης σαν καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανεβάσει εκδηλώσεις επιπέδου στις Πρέσπες αν και σε μερικά σημεία αγγίζουν και την "διακρατική πολιτιστική προπαγάνδα" .... Η προσφορά του σαν καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ανεκτίμητη στις Πρέσπες .Κακά τα ψέματα με οικολόγους πελεκάνους και φθηνιάρικες εκδηλώσεις η Πρέσπα δεν θα βλεπει κάθε Αϋγουστο τουρίστες να βλέπουν τις ομορφιές η να αγοράζουν τα πλούσια τοπικά προιόντα της περιοχής . Λυπούμε όμως που θα το πώ για μερικους δεν υπάρχει ανταγωνιστικότερος του Λιάνη στην Φλώρινα για παρόμοιου επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις . Ο ρόλος του σαν καλλιτεχνικός διευθυντής είναι μίλια καλύτερος από τον ρόλο του στην πολιτική που σε τελική ανάλυση τον χάλασε σαν Λιάνη για να χορτάσουν πολλοί συνασπισμένοι σημερινοί σκερβελέδες αχάριστοι στην Φλώρινα στις Πρέσπες και στο Αμύνταιο.

    Για τον δρόμο από την Φλώρινα μέχρι τις Πρέσπες ευτυχώς ευτυχώς το τονίζω φτιάχθηκε την εποχή της ΜΟΜΑΣ και όχι από την μετέπειτα εποχή των μεγαλοεργολάβων γιατι εάν κατασκευαζόταν από τους δεύτερους θα είχε αποκοπεί εδώ και δεκαετίες. Δεν ζητήθηκε όμως όταν ο Λιάνης ήταν Υπουργός από όλες τις κουστωδίες συνασπισμένων σκερβελέδων που τρέχαν σάν τα .....παπάκια ξωπίσω του για κανέναν διορισμό στην ΔΕΗ ή κανένα ρουσφετάκι η μπαξίσι .

    Η Πρέσπα κυρίες και κύριοι ήδη άτυπα αποτελεί προέκταση διοικητικά ακόμη και τουριστικά της Καστοριάς. Μέχρι να ξυπνήσετε στην Φλώρινα θα ενσωματωθεί ως Δήμος εκεί αν δεν έχει δρομολογηθεί ήδη.....

    Εύχομαι καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις Γιώργο Λιάνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα "Λιάνεια" δεν τα σκιάζει μήτε η κρίση, μήτε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο δήμος πρεσπών θα συμμετέχει φέτος στα Πρεσπεια?? Ρωτάω γιατί άν θυμάμαι καλά , στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής των πρεσπων πρίν απο δυο χρόνια είχαν αναρτήσει πανό έξω απο δημοτικό διαμέρισμα της περιοχής και πάνω στο κεντρικό δρόμο των πρεσπων , το οποίο ανέφερε "" Εδώ δεν έχουμε γιατρούς και σείς μου κάνετε πανηγύρια"" . Τελικά άλλαξε κάτι ή τότε επειδή ήταν στην αντιπολίτευση μπορούσαν να κάνουν φτηνή και λαϊκίστικη αντιπολίτευση!!! Εκτός και αν λύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η περιοχή , οπότε είμαστε έτοιμοι για τα πανηγύρια!!!
    Επίσης ακούγονταν έντονες φωνές απο κάποιους τότε , μέχρι και να μποϊκοτάρει ο Δήμος τις εκδηλώσεις των Πρεσπείων!! Τελικά πώς αλλάξαν οι καιροί!!!

    Υ.Γ. Να μην ξεχάσετε να ράψετε καινούργια κοστούμια γιατί θα σας πάρουν οι κάμερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρωτάς και απαντάς μόνος σου. Κάνε λίγη υπομονή και θα πάρεις την απάντηση σου. Πολύ εμπάθεια ρε φίλε. Πονάς πολύ, περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.