Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» στη Φλώρινα (video)

Ανοιχτή συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε προβολή της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.



6 σχόλια:

  1. Αυτοί μήπως είναι από ουρά στο ΑΤΜ στην τράπεζα στην πλατεία;
    Εκεί να πάμε να βγάλουμε λεφτά γιατί στην Αγροτική είχε διπλάσιο κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαλύσατε την Ελλάδα και μας κάνετε μαθήματα δημοκρατίας;;;

      Διαγραφή
    2. ναι η Ελλαδα διαλυθηκε τους τελευταιους 5 μηνες, τα 5 προηγουμενα χρονια ανθιζε! ξυπνηστε. 25χρονος ανεργος

      Διαγραφή
    3. Ποια μειοψηφία; Πλειοψηφία είμαστε φίλε απλά προσπαθούν να το κρύψουν! Μη φοβάστε καθόλου! Την Κυριακή θα υπερισχύσει το ΌΧΙ.

      Διαγραφή
  3. Ολοι εσείς που θα ψηφίσετε όχι,για το λόγο ότι διώξατε το φόβο και την ασκούμενη τρομοκρατία, παρακαλώ αφήστε εμάς τους φοβισμένους και τρομοκρατημενους να πάρουμε ήσυχοι τις τελευταιες μας συνταξεις και μη πιανετε χωρο μπροστα στο ατμ. Αφήστε τα λεφτα σας ..Δεν κινδυνεύουν...Ο αρχηγός σας έσπρωξε στη χώρα στο γκρεμό και χώρισε τους Έλληνες σε δυο στρατόπεδα...Τί μου θυμίζει άραγε...τί μου θυμίζει...Και τώρα, οι άνθρωποι οι οποίοι ονειρεύονται ένα κόσμο χωρίς σύνορα,αυτοί που λένε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια, αυτοί που ότι περιέχει τη λέξη έθνος δεν την προφέρουν,αυτοι που ονειρευονται τον πολυπολιτισμο κανουν μαθηματα για εθνικη αξιοπρεπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.