Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Παγωμένα» τα αναπτυξιακά έργα της Π.Ε. Φλώρινας (video)

Την ανησυχία του εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, από το γεγονός ότι εδώ και 20 περίπου μέρες όλα τα προγραμματισμένα έργα έχουν «παγώσει», εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.
«Υπάρχουν έργα που έχουν δημοπρατηθεί αλλά δεν μπορούν να εκτελεστούν, όπως ο δρόμος Αρμενοχώρι – Βεύη και ο κάθετος της Εγνατίας» είπε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει πως και οι δραστηριότητες της ΔΕΗ έχουν επηρεαστεί, ωστόσο στο ορυχείο Αχλάδας τα προβλήματα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί.
Ο κ. Μπίρος τόνισε επιπρόσθετα πως ως λαός θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση μας για να ανορθώσουμε την οικονομία και προς αυτό τον σκοπό χρειάζεται μια εθνική προσπάθεια.


8 σχόλια:

  1. Πρώτα κολοτουμπα και μετά πιρουετα, ή το αντίθετο? Μεγάλε. Μπιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα οι ψευδαισθήσεις. Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι και αλλιώς έχετε μηδενικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφανε ένα ...κινέζικο παραμύθι έλεγε για ένα γυμνό βασιλιά σε ένα διαλυμένο βασίλειο....Στέφανε επειδή σε γνωρίζω και είσαι καλό παιδί στην θέση σου θα είχα παραιτηθεί...Ένας άλλος σοφός γέροντας είχε πεί ....Δρυός Πεσούσης ( την συνέχεια την γνωρίζεις) .

    Καλοπροαίρετα στο λέω ΤΏΡΑ πρίν έρθει το ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. WOW!!

    Εργα like egnatia fisiko aerio tilethermsansi

    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δυστυχώς αυτά έχουν οι διορισμοί

    αχ αυτή η εξουσία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στεφο αλλά έλεγες για το 62% τότε τώρα μας λες έχουν παγώσει όλα τα έργα μας δουλευης.Και το ορυχείο της ΑΧΛΑΔΑΣ έτοιμο για κλείσιμο είναι;Αυτή είναι Μπιρο η επιλογή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπιρο ανήσυχής τώρα ε;όταν έκανες δήλωσης για το δημοψήφισμα ήταν καλά.Γιατί δεν κανείς καμιά δηλώσει για της Τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.