Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η ετήσια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα (video)

Την ετήσια εκδήλωση τους για τη Μακεδονία και τους αέναους αγώνες της, πραγματοποίησαν χθες στη Φλώρινα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή».



17 σχόλια:

  1. χρυσή αυγή και ουράνιο τόξο είναι οι δύο όψεις του ΙΔΟΥ νομίσματος. μαγάρισαν την Φλώρινα και διχάζουν τον λαό με ανοησίες. Και οι δύο είχαν από το ΣΚ από μια αποτυχημένη εκδήλωση στην Φλώρινα με απειροελάχιστους συμμετέχοντες. Αυτό είναι ένα καλό νέο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 τούβλα σε μια πλατεία... τι να πει κανείς ?...γίνανε και κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7% ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ)ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΒΛΑ.

      Διαγραφή
  4. 2:47 μην μπερδευεις αυτούς που ψηφίζουν για να ξεφτιλίσουν άλλους με τους ελάχιστους που εχουν αρρωστημένες ναζιαστικές ιδέες. 30 άτομα απο Θεσσαλονίκη και 3-4 φλωρινιώτες όλοι και όλοι. Και ομιλητή τον Νομικό που ειχε μισθό 7 χιλιάδες από την ΔΕΗ και κάνει τώρα τον εχθρό του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9000 καθαρά από δανεικά του Σόϊμπλε και της μέρκελ

      Διαγραφή
  5. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ20 Ιουλίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

    Μόνο με ΣΙΔΕΡΟ και ΦΩΤΙΑ θα πάμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ τους πούμε την άποψη μας Νομικέ. Όλα τα άλλα είναι παπαριές εκ του μικροφώνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξανά βρόμισαν την πόλη μας οι ναζίδες νοσταλγοί του Χίτλερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι νοσταλγοί του ΣΝΟΦ των Τιτοκομιτατζήδων ...ενας εξ αυτών παλιόγερος ήταν στο συνέδριο σου.

      Διαγραφή
  7. DEN PTOOUNTE PANTOS AN KAI EGKLIMATIKI NAZISTIKI ORGANOSI SINEXIZEI NA KANEI PORIES K EKDILOSIS AN KAI FANERA APODINAMOMENOI FETOS PREPI NA PARADEXTO......!!! OSO GIA TO DIKO MAS OMILITI TOSO EKSIPNOS ANTHROPOS ME PAIDIA KAI KOULTOURA POS ANAKATEFTIKA ME AUTA TA KATAKATHIA AKOMA DEN MPORO NA TO PISTEPSO??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 11.55 πρέπει να ξέρεις ότι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδουμε σε άλλους, τελικά χαρακτηρίζουν εμάς. Η σοβαρή κριτική απαιτεί επιχειρήματα. Αν δεν υπάρχουν, είναι καλύτερα να αποφεύγει κανείς συνολικά την φτηνή κριτική. Πιστεύω ότι είσαι αρκετά έξυπνος άνθρωπος και μπορείς να αντικρούσεις κάθε πολιτική θέση με πιο σοβαρό τρόπο. Έτσι αδικείς τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 4.09 συμφωνώ ότι οι όποιες ναζιστικές ιδέες είναι αρρωστημένες, όπως είναι αρρωστημένες και οι κομμουνιστιικές ιδέες, καθώς και όλες οι ιδέες που προβάλλουν κάποια μορφή ολοκληρωτισμού. Όμως, ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος, έχει προ πολλού αποκηρύξει αυτές τις ιδέες, σε αντίθεση με το ΚΚΕ το οποίο είναι το μόνο πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη που δεν έχει αποκηρύξει την ένοπλη βία. Επίσης, σου θυμίζω ότι εκλέγεται στο κοινοβούλιο με όλους τους κανόνες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τους οποίους κάποιοι όψιμοι δημοκράτες έχουν καταπατήσει βάναυσα, στο όνομα της υποτιθέμενης δημοκρατίας. Όσο για το Νομικό, δεν ξέρω πόσο καλά τον γνωρίζεις ώστε να έχεις υπεύθυνη άποψη για το άτομό του, αλλά οφείλω να σε πληροφορήσω ότι τις σπουδές που έχει κάνει ο κ. Νομικός πριν από 40 χρόνια, στην Ελλάδα κανένας δεν μπορεί να τις κάνει, ακόμη και σήμερα. Πάντως ο μισθός του ήταν αρκετά μικρότερος από το ποσό που αναφέρεις, τη στιγμή που κάποιοι αγράμματοι "συνδικαλιστές" κομματόσκυλα των δύο κομμάτων που μας έφεραν στο σημερινό χάλι, έπαιρναν πολλά περισσότερα για την προσφορά τους στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 11.03 μήπως επιλέγεις μονόπλευρα; Αν στη θέση της Χ.Α. ήταν το ΚΚΕ δε θα βρόμιζαν την πόλη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ee den nomizo pos i X.A den exei enopla tmimata pou gi auto katigorounte eksalou kai sta dikastiria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που είναι σίγουρο μέχρι αυτή την στιγμή,είναι ότι δύο από τους βουλευτές της είναι κυνηγοί και έχουν αντίστοιχα όπλα με νόμιμη άδεια, όπως όλοι οι Έλληνες κυνηγοί. Η υπόθεση δεν έχει πάει ακόμη στα δικαστήρια, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι βουλευτές ζητούν επίσπευση της δίκης. Το ένα βουλευτή τον προφυλάκισαν γιατί είχε στο σπίτι του ρόπαλο του μπέϊζμπολ. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχας συγχαρητηρια στην ΧΑ για την εκδηλωση.
    Βλεπω σχολια για την διωξη εις βαρος της που κινουνται εκτος πραγματικοτητας.
    Η διωξη εγινε με εντολη του David Harris στον Σαμαρα οπου στην πορεια κινηθηκε ενα ολοκληρο παρδικαστικο κυκλωμα με κεφαλια τους Δενδια, Αθανασιου.
    Αφορα την συμμετοχη και διευθυνση εγκληματικης οργανωσης, κατι που φυσικα θα καταρευσει στο δικαστηριο γιατι ουτε οικονομικο οφελος βρεθηκε (ελεγχθηκε εξονυχιστικα απο το ΣΔΟΕ χωρις να βρεθει oυτε ενα παρανομο eurocent) oυτε αναφερεται καπου στο κατηγορητηριο η ΣΥΣΤΑΣΗ αυτης της εγκληματικης οργανωσης.
    Ολα εγιναν για ψηφοθηρικους λογους απο την ΝΔ και γιατι προφανως ειναι το μονο κομμα απο το οποιο θα εχουν πραγματικο προβλημα οι παγκοσμιοι δυναστες και η αρρωστημενη Νεα Ταξη Πραγματων που οραματιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 4.41 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για έναν επί πλέον λόγο. Φίλος μου πρώην βουλευτής της Ν.Δ. άλλου νομού μου εξομολογήθηκε: "Ντρέπομαι που το λέω αλλά φυλακίσαμε βουλευτή (της Χ.Α.) γιατί είχε στο σπίτι του ένα ρόπαλο του μπέϊζμπολ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.