Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πρωτιά για τον Ν. Σεβαστέλλη του Shogun

Με συμμετοχή αθλητές και σωματεία ανά την Ελλάδα όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2015 το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας Ε.Ο.Π.Τ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) στην παραλία Κατερίνης.
Όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή των αθλητών που συνοδεύονταν από προπονητές γονείς συγγενείς. Βρίσκονταν επίσης και πολλοί φίλοι που αγαπάνε το άθλημα και το παρακολουθούνε χρόνια. Συμμετείχε και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN με την αθλητική ομάδα του.
Στο αγωνιστικό ξεχώρισε στην κατηγορία -65 kgr ο Νικόλαος Σεβαστέλλης κατακτώντας την πρώτη θέση συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς κάνοντας μας για άλλη μια περήφανους Αγωνίστηκε με τόλμη, σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης.
Άψογοι όλοι όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σύλλογο εμπειρίας είκοσι εννέα χρόνων. Για άλλη μια φορά κατάφερε να τιμήσει την πόλη του και να ακουστεί πέρα από το νομό.
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και ευελπιστεί τέτοιου είδους αξιόλογα αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον προάγοντας τον πολιτισμό την παιδεία και κατά συνέπεια την πρόοδο και την εξέλιξη σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Ως σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.