Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού έτους στο ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό έτος 2014-15 με τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και έναν κύκλο καλοκαιρινών συναυλιών και δράσεων.

24/5: Παρουσίαση της Μαθητικής Ορχήστρας και του Ορχηστρικού Συνόλου του Ωδείου υπό την διεύθυνση της κας Μαρίας Καραγιάννη.

5/6: Καλοκαιρινή μαθητική συναυλία Παραρτήματος Αμυνταίου

9/6: Εργαστήρι γνωριμίας με τα μουσικά όργανα, με επιμέλεια της καθηγήτριας προπαιδείας του Ωδείου κας Πετρίνας Ζωγράφου και συμμετοχή καθηγητών όλων των οργάνων του Ωδείου.

14/6: Ρεσιτάλ βιολιού του Κυριάκου Πέτρου.

17/6: "Ήχος νερού" Ρεσιτάλ πιάνου της Φανής Καραγιάννη με παράλληλη προβολή εργων videoart φοιτητών του Εργαστηρίου πολυμέσων του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας ως συνδιοργάνωση των τριών φορέων και εντάχθηκε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας με θεματική το υγρό στοιχείο.

18/6: Μουσικοθεατρική παράσταση "με τραγούδι και χορό..πάμε γιαλό γιαλό". Γιορτή λήξης τμήματος Βασικής Μουσικής Εκπαίδευσης της κας Ευγενίας Γάκη με σύμπραξη της Παιδικής Χορωδίας υπό την διεύθυνση της κας Ανδρέεας Διδασκάλου, καθώς και καθηγητών και μαθητών του Ωδείου από Φλώρινα και Αμύνταιο.

19/6: Επανάληψη της παράστασης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου.

21/6: Τελική Καλοκαιρινή Συναυλία μαθητών, συνόλων μουσικής δωματίου και του κιθαριστικού συνόλου του Ωδείου Φλώρινας σε συνεργασία και σύμπραξη με το κιθαριστικό σύνολο Πρεσπών Σόνιας Χαραλαμπίδου και μαθητών κιθάρας και πιάνου από τις Πρέσπες.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς απονεμήθηκαν δύο πτυχία πιάνου, ένα πτυχίο μονωδίας, τέσσερα πτυχία βυζαντινής μουσικής και τρία πτυχία αρμονίας.

Η Διεύθυνση του Ωδείου επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς που εξακολουθούν να εμπιστεύονται το Ωδείο για την σπουδή των παιδιών τους και να επενδύουν σε αυτή σε δύσκολους καιρούς, τον Πρόεδρο του ΔΣ αντιπεριφερειάρχη κο Στέφανο Μπίρο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την αμέριστη στήριξη στο έργο που επιτελείται, καθώς επίσης τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του Ωδείου για την αφοσίωση και την γνώση με την οποία λειτουργούν. Εύχεται στους φετινούς αποφοίτους να γίνουν άξιοι συνάδελφοι και στους μαθητές του καλή ξεκούραση ενόψει καλοκαιριού.

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλης Κίτσος
Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου
Γιάννης Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.