Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης τηλεθέρμανσης στο Αμύνταιο

Ανακοινώνεται από τη ΔΕΤΕΠΑ ότι αρκετοί καταναλωτές χρωστούν σχεδόν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν έχουν πληρώσει ούτε τον εκκαθαριστικό του Φεβρουαρίου είτε έχουν προβεί σε διακανονισμούς αλλά δεν τηρούνται.
Η ΔΕΤΕΠΑ σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ προηγούμενων οφειλών.
Η ΔΕΤΕΠΑ για 6η συνεχή περίοδο διατηρεί σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της. (Η Τηλεθέρμανση είναι φθηνότερη πάνω από 50% σε σχέση με το πετρέλαιο).
Ως εκ τούτων η συμπεριφορά αυτή θεωρείται απαράδεκτη. Η συνέπεια των καταναλωτών στις πληρωμές τους αποτελεί εγγύηση ότι η ΔΕΤΕΠΑ θα συνεχίσει να παρέχει φθηνή θέρμανση.
Καλούμε τους καταναλωτές να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ στην τηλεθέρμανση με σκοπό να εξοφλήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι αν η καθυστέρηση της παραπάνω εξόφλησης υπερβεί τις 60 ημέρες μετά την αναγραφόμενη καταληκτική ημερομηνία τότε η Επιχείρηση δικαιούται πέραν της διακοπής παροχής να προβεί σε μονομερή λύση της Σύμβασης Τηλεθέρμανσης με τον Καταναλωτή (ιδιοκτήτη, εκμισθωτή ή μισθωτή), χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση προς τούτο, και για την δικαστική επιδίωξη της οφειλής του με την λήψη κάθε νόμιμου μέτρου για την είσπραξή της.

Ο Πρόεδρος
ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ή τιμή του πετρελαίου φέτος έπεσε ,η τιμή της τηλεθέρμανσης παρέμεινε αμετάβλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.